Een selectie van onze huizen

Bekijk alles

Goedkope vakantiehuizen in Nederland

Lekker voordelig op vakantie, wie wil dat nou niet? Dat kan met Belvilla, dankzij ons uitgebreide aanbod goedkope vakantiehuizen in Nederland. Deze vakantiehuizen zijn extra voordelig geprijsd en zijn daarom ideaal voor een zorgeloze vakantie in eigen land. Wat wordt jouw volgende vakantiebestemming?

 

 

Bekijk ons aanbod

3.218 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Goedkoop op vakantie in Nederland

Goedkope vakanties: wie wil dat nou niet? Bij Belvilla vind je vakantiehuizen in alle prijsklassen, van goedkope vakantiehuizen met het nodige comfort tot luxueus uitgeruste villa’s met alles erop en eraan. Zo ben je altijd verzekerd van een accommodatie die aan al jouw wensen voldoet. Wil je graag voordelig op vakantie? Dan is het handig om ver vooruit te plannen, zodat je geniet van vroegboekkortingen. Ook een lastminute vakantie kan zeer voordelig zijn. Bovendien kan je dan op het laatste moment beslissen waar de vakantie heen gaat, zodat je je keuze ook op de weersvoorspelling baseert. Twee vliegen in één klap, toch?

 

Vakantiehuizen in heel Nederland

Onze voordelig geprijsde vakantiehuizen vind je in heel Nederland. Ideaal om nieuwe plekken en onontdekte parels in eigen land te ontdekken. Bovendien is een vakantie extra voordelig, omdat je niet ver hoeft te reizen en gemakkelijk met de auto of het openbaar vervoer richting je vakantiebestemming reist. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vakantie naar een van de Waddeneilanden, lekker uitwaaien aan de Nederlandse kust of op zoek naar de rust in Drenthe. Er is keuze genoeg, zodat je bij Belvilla altijd een geschikt vakantiehuis vindt! Bovendien vind je in ons aanbod ook volop huisdiervriendelijke vakantiehuizen, zodat je je trouwe viervoeter niet thuis hoeft achter te laten. En wat dacht je van een zorgeloze vakantie op een vakantiepark? De kinderen kunnen hun geluk niet op dankzij de vele faciliteiten en activiteiten, terwijl jij verdient van je welverdiende rust. Waar wacht je nog op? Boek nu jouw goedkope vakantiehuis in Nederland bij Belvilla en geniet van een onvergetelijke vakantie. 

Bekijk ons aanbod
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020