Een selectie van onze huizen

Bekijk alles

Bekijk ons aanbod

487 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Is het eindelijk weer tijd voor vakantie? Huur dan samen met de kinderen een vakantie bungalow. De bungalows liggen vaak midden in de mooiste natuurlandschappen. Je komt hier helemaal tot rust terwijl de kinderen volop plezier hebben. Verstoppertje spelen in het bos of klimmen in de bomen. Ze zullen zich zeker vermaken! Ben jij toe aan leuke vakantie met het gezin? Lees dan snel verder. 

 

Vakantie in een bungalow

Heb je geen tent of caravan tot beschikking? Dan is dit de ideale optie als je van wat meer luxe houdt en niet veel spullen wilt meenemen. Belvilla biedt goed uitgeruste bungalows aan voor een zorgeloze vakantie. De huisjes zijn voorzien van alle gemakken. Zo kan jij gemakkelijk uitgebreid koken in ruime en fijne keukens. Is het een zonnige dag? Maak dan als het kan gebruik van de barbecue. Eet en drink gezellig een avond met je gezin of vrienden in de buitenlucht. 

 

De leukste activiteiten vanuit je bungalow

Tijdens je vakantie hoef je in een bungalow alleen maar te genieten van je gezin en de omgeving. Zo kan je de vakantie spenderen in een bungalow midden in de natuur. Wees lekker actief door een lange boswandelingen te maken, te fietsen of misschien wel een paardrijtocht te maken. Onderweg geniet je van adembenemende uitzichten en pittoreske dorpjes. Ga gezellig uit eten en proef heerlijke lokale gerechten of bezoek een museum en leer over de historie. Tijdens de vakantie hoef je je zeker niet te vervelen!  

 

Huur een bungalow op een vakantiepark

Vele bungalows zijn gelegen op een recreatiepark. De kinderen kunnen hier zich eindeloos vermaken met de speeltoestellen of het animatieprogramma. Vaak is er bij de recreatieparken ook nog een zwembad aanwezig. Hier kan je lekker een baantje trekken terwijl de kinderen van de glijbaan afgaan. Na een actieve dag vol waterpret kan je gezellig dineren bij het restaurant op het park of zelf koken in jullie bungalow. Dit is ideaal voor als je een dagje rustig aan wilt doen en vlak bij je bungalow in de buurt wilt blijven. Op een vakantiepark zijn er vaak ook sportfaciliteiten aanwezig, zoals een tennisbaan of voetbalveld. Hier kunnen de kinderen lekker ravotten en nieuwe vriendjes maken. Kortom, er is genoeg speelplezier!

Bekijk ons aanbod
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020