Een selectie van onze huizen

Bekijk alles

Bekijk ons aanbod

1.636 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Een terugblik op de Belvilla Awards


In 2020 is Belvilla begonnen met het uitreiken van Awards met als doel onze huiseignaren te bedanken voor hun inspanningen. En ook om hen nog meer bewust te maken hoe belangrijk het is om gasten een 9+ ervaring te bieden. Een tevreden gast, is een terugkerende gast.

 

Meesters in gastvrijheid


We begonnen met slechts 8 awards. In de loop der jaren werden er steeds meer awards toegekend en ook de naamgeving veranderde. Maar hoewel de titels veranderden, bleef de insteek hetzelfde: de huiseigenaren die werden onderscheiden hebben zonder uitzondering bewezen het gastheerschap tot in de puntjes te beheersen.


Zorgvuldig geselecteerd


Elk jaar worden de award winnende huizen zorgvuldig gekozen op basis van specifieke en strikte criteria. De winnende huiseigenaren ontvangen een certificaat om in hun vakantiehuis te tonen. Nieuwe gasten zien zo bij aankomst dat dit huis door eerdere bezoekers is verkozen tot een van de meest populaire Belvilla's.

 

Trots om partner te zijn


Sommige van onze prijswinnende huizen hebben meerdere jaren achter elkaar gewonnen. Er zijn ook huiseigenaren die Belvilla om advies gevraagd en zijn beloond nadat ze dit ter harte hebben genomen. Weer andere huiseigenaren verhuren net pas via Belvilla en zijn onze nieuwe rijzende sterren. Belvilla is er trots op om de verhuurpartner te zijn van al deze geweldige vakantiehuizen.

Bekijk ons aanbod
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020