+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Vakantiehuizen op een lokale boerderij in Italië

vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Alle Agriturismo in Italië

Agriturismo is een unieke manier om een land te leren kennen. Je verblijft op de een boerderij die nog vol in productie is. Hierdoor kun je lokale producten proeven vers van het land of van de productie. De verblijven zijn allemaal gelegen op prachtige locaties, waar je zowel kunt ontspannen als actief kunt deelnemen aan het boerderij leven. Je krijgt inzichten in de productieprocessen van de boerderij en de host kookt vaak lokale gerechten voor de gasten. Dompel jezelf dus helemaal onder in de Italiaanse cultuur.

Agriturismo Italië

Agriturismo is iets wat steeds populairder wordt in Italië. Belvilla heeft momenteel al meer dan 250 vakantiewoningen op een boerderij verspreid door het hele land. Of je er nu voor kiest om op een Agriturismo te verblijven in Toscane, Umbrië of het noorden van het land Belvilla heeft het allemaal. Heb je altijd al interesse gehad in de Italiaanse wijnen, verblijf dan op een wijngaard en leer over de verschillende wijnen. Natuurlijk gaat dit het beste tijdens een proeverij met een heerlijk lokaal gerecht. De eigenaren van de boerderij vertellen vol trots over de boerderij.

Alle agriturismo Italië

Agriturismo Umbrië

Hoog in de heuvels van Midden-Italië liggen mooie stenen villa's in een landschap van olijfbomen en wijnstokken. Deze "Umbria Agriturismo" zijn eeuwenoude boerderijen die ook gasten verwelkomen, ideaal voor toeristen die een meer intieme ervaring van de heerlijke eetcultuur van Italië willen. Belvilla heeft 50 Agriturismo plaatsen in Umbrië van luxe appartementen met zwembad tot volledige vakantiehuizen die aanwezig zijn op het landgoed van de boerderij. Ook hebben sommige boerderijen een gedeelte van de authentieke gebouwen omgebouwd tot gastenverblijf waardoor je soms in hooischuren of wijnvaten kunt slapen.

Alle Agriturismo in Umbrië

Agriturismo Toscane

Boerderijen of agriturismo's in Toscane zijn zeker de meest typische en karakteristieke accommodaties voor jouw vakantie in deze prachtige en verbazingwekkende regio van Italië. Belvilla heeft meer dan 160 verblijven op een boerderij in de Toscane. Strategisch gelegen in de buurt van prachtige kunststeden en omgeven door het groene Toscaanse platteland en zijn schilderachtige landschappen met olijfbomen en wijngaarden, biedt een boerderij in Toscane veel comfort en diensten om jouw verblijf ongelooflijk comfortabel en ontspannend te maken.

Alle Agriturismo in Toscane

Veelgestelde vragen vakantiehuizen op Italië

Hoeveel‌ ‌Belvilla‌ ‌huisjes‌ ‌zijn‌ ‌er‌ ‌beschikbaar‌ ‌in‌ Italië?‌ ‌

Belvilla heeft 3.600 vakantiehuizen in Italië

Wat‌ ‌zijn‌ ‌de‌ ‌belangrijkste‌ ‌bezienswaardigheden‌ ‌in‌ Italië?‌ ‌

Als‌ ‌je‌ ‌op‌ ‌vakantie‌ ‌bent‌ ‌in‌ Italië moet‌ ‌je‌ ‌zeker‌ ‌een‌ ‌bezoekje‌ ‌brengen‌ ‌aan‌ Milaan, Venetië, Turijn, Florence, Rome, Genua en Parma.‌ ‌

Wat‌ ‌is‌ ‌de‌ ‌beste‌ ‌tijd‌ ‌voor‌ ‌een‌ ‌vakantie‌ ‌naar‌ Italië?‌ ‌

Als‌ ‌je‌ ‌op‌ ‌vakantie‌ ‌wilt‌ ‌naar‌ Italië,‌ ‌kun‌ ‌je‌ ‌het‌ ‌beste‌ ‌gaan‌ ‌in‌ ‌de‌ ‌periode‌ ‌van april tot en met september.‌

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Join our network and grow your business with us!