Een selectie van onze huizen

Bekijk alles

Wil je met een grote groep graag op vakantie, maar niet met z’n allen op dezelfde slaapkamers slapen? Huur dan eens een vakantiehuis met 6 slaapkamers voor 12 personen. Ga onbezorgd op vakantie zonder gesteggel over wie bij elkaar moet slapen.  Belvilla heeft daarom een ruim aanbod aan in grote groepsaccommodaties met verschillende hoeveelheden slaapkamers. Ben je op zoek naar een vakantiehuis met minimaal 6 slaapkamers? Lees dan hier verder. 

 

Vakantiehuizen met 6 slaapkamers voor 12 personen

Belvilla biedt vele vakantiehuizen aan met 6 slaapkamers voor 12 personen. Zo kan je allereerst kiezen tussen een vakantiehuis in eigen land of in het buitenland op een van de Europese bestemmingen. Wil je gezellig met je vrienden op zoek naar de zon, zee en strand? Denk dan aan een grote villa met luxe faciliteiten aan de Spaanse kust. Plons met z’n alle in het grote privé zwembad en ontspan op een bedje in de zon. Ga je liever met z’n allen op wintersport? Boek dan een ruim chalet met volop comfort. Je bent zo met z’n alle op de piste en kan gemakkelijk naar huis na de après ski. Dat klinkt als de perfecte vakantie, toch?

 

Een comfortabele vakantiewoning voor 12 personen

Bij Belvilla is een vakantiehuis met 6 slaapkamers voor 12 personen voorzien van het nodige comfort. Kook in ruim uitgeruste keukens en maak je gezelschap blij met een overheerlijke maaltijd. Klets gezellig bij aan de grote eettafel of drink met z’n allen een glaasje wijn voor de open haard. Zitten jij en je gezelschap liever gezellig buiten? Kies dan voor een vakantiehuis met een grote tuin, zodat je met mooi weer ook heerlijk buiten kunt zitten. Kinderen kunnen zich eindeloos vermaken op de speeltoestellen en jij kan gezellig met de rest barbecueën. 

 

Luxe vakantiewoning met wellnessfaciliteiten

Wil je samen onbezorgd op vakantie en voorzien zijn van alle benodigde faciliteiten en meer? Boek dan een luxe vakantiehuis met 6 slaapkamers voor 12 personen. Vele grote villa’s zijn voorzien van heerlijke wellnessfaciliteiten. Warm in de winter op in een hete sauna of geniet samen buiten in de bubbelende jacuzzi van een glaasje wijn. Kook in de ruim uitgeruste keuken heerlijke maaltijden en geniet van de gezelligheid aan de grote eettafel. Met wie boek jij een onvergetelijke groepsvakantie? 

Bekijk ons aanbod
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020