Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Belvilla voegt bestemming Ierland toe en breidt aanbod verder uit

Nieuwe vakantiehuizen voorzien in behoefte aan beleving, dichtbij en tijd voor elkaar

Eindhoven, 12 Mei 2016

Belvilla voegt bestemming Ierland toeVakantiehuizenexpert Belvilla heeft het relatief onontdekte Ierland, land van legendes, toegevoegd als 22e vakantieland in zijn aanbod. Daarnaast breidt de marktleider uit op bestaande bestemmingen met zo’n tweeduizend nieuwe woningen. Voor wat grotere reisgezelschappen, zoals drie generaties of bevriende gezinnen, is er nu nog meer keuze in luxere groepshuizen, met name in België en Frankrijk. Ook de populaire bestemmingen Kroatië en de Nederlandse kust groeien fors. Met deze uitbreiding speelt Belvilla in op de wensen van haar gasten die steeds meer kiezen voor dichtbij-bestemmingen, beleving en bewuste tijd met elkaar.

Voor iedereen een passende vakantiewoning

“We vinden het belangrijk dat onze gasten optimaal van hun vakantie kunnen genieten en dat begint bij het vinden van een passend vakantiehuis.”, aldus Eylard Wurpel, Chief Marketing Officer van Belvilla. “Op basis van wensen van onze gasten kijken we continu hoe we hieraan kunnen bijdragen. Dat houdt voor ons vanzelfsprekend niet op bij het vinden van de juiste woning. Het gaat ook om de ervaring en beleving ter plaatse.”

Eylard Wurpel, CMO Belvilla: "We vinden het belangrijk dat onze gasten optimaal van hun vakantie kunnen genieten"

Ierland betovert steeds meer mensen

Met de ruim dertig nieuwe vakantiewoningen in voornamelijk Zuid-Ierland kunnen gasten zich onderdompelen in deze relatief onontdekte vakantiebestemming. “Ierland weet steeds meer mensen te betoveren met zijn magische natuur en vele legendes. Mijn favoriete tv-serie Game of Thrones heeft niet voor niets dit mysterieuze land gekozen als opnamelocatie.”, meldt Eylard Wurpel. Belvilla biedt onder meer Ierse vakantiewoningen met historie, cottages en vrijstaande huizen rond Kenmare Bay.

Ierland weer steeds meer mensen te betoveren met zijn magische natuur

1000 nieuwe huizen aan de Nederlandse kust

De Nederlandse kust is en blijft een publiekstrekker voor de Belgen, mede omwille van de ongereptheid en de natuurlijke duinen. Met de toevoeging van duizend kusthuizen biedt Belvilla nu bijna 1.200 Nederlandse vakantiewoningen bij zee. Bijzondere nieuwe aanwinsten zijn onder meer diverse safari-lodges, strandhuisjes, een vroegere kustwachttoren en zelfs een kerkje.

Onder de nieuwe aanwinsten aan de Nederlandse kust bevinden zich onder meer safari-lodges

Steeds meer luxe voor groepen

“Tijd voor elkaar; dat is wat steeds meer mensen willen om de hectiek van het dagelijks leven even los te laten.”, zegt Eylard Wurpel. “Denk bijvoorbeeld aan een weekendje weg met drie generaties of een groepje bevriende gezinnen. We zien daarenboven dat consumenten de voorkeur geven aan groepswoningen met een hoger comfortniveau. Met onze uitbreiding komen we hieraan tegemoet.” De nieuwe, luxere groepswoningen van Belvilla bevinden zich vooral in België en Frankrijk, en bestaan bijvoorbeeld uit villa’s, kastelen, vakwerkhuizen en vroegere watermolens.

Tijd voor elkaar, bijvoorbeeld in een watermolen die nu als groepshuis te huur is

Ruim twee keer zoveel Kroatië

Vakantieland Kroatië is bij Belvilla enorm populair. De komende zomer verwelkomt dit Zuid-Europese land meer dan 92% meer Belgen, wat het zowat de grootste groeibestemming maakt onder Belgische Belvilla-boekers. Vakantiegangers hebben, naast het bestaande aanbod, nu ook de keuze uit ruim tachtig nieuwe vakantiewoningen in Kroatië.

Vakantieland Kroatië is bij Belgische Belvilla-boekers enorm groeiend in populariteit

Meer informatie

Vakantiewoningen in Ierland: https://nl.belvilla.be/vakantiehuis-ierland
Vakantiewoningen aan de Nederlandse kust: https://nl.belvilla.be/vakantiehuis-nederlandse-kust
Groepswoningen: https://nl.belvilla.be/vakantiehuis-groepen
Vakantiewoningen in Kroatië: https://nl.belvilla.be/vakantiehuis-kroatie

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiewoningen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat ruim 35 jaar en verzorgde in 2016 bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal 22.000 vakantiewoningen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend geprijsde vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be.

Consumenten kunnen voor meer informatie terecht op www.belvilla.be.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Twitter: http://twitter.com/belvilla_pers | @Belvilla_pers
Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

 

Glenaki, Kristien Basting of Lien Deleu via tel. +32-(0)50 61 42 07 of +32-(0) 50 61 42 15 of e-mail: Kristien@glenaki.com of Lien@glenaki.com.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken