Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Wintersport en vakantiewoningen, een perfecte combinatie!

Belvilla heeft een gevarieerd aanbod aan vakantiewoningen in talrijke wintersportgebieden

Eindhoven, 9 November 2010

Als je gaat wintersporten, dichtbij of ver weg, dan wil je een omgeving waar er wat te doen is én waar het gezellig is. Met Belvilla, specialist in de online verhuur van vakantiewoningen, heb je alvast de garantie van een uniek en sfeervol verblijf met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Een wintersportvakantie met een verblijf in een vakantiewoning biedt veel voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een hotel.

Belvilla heeft in haar aanbod maar liefst 3200 vakantiewoningen in wintersportgebieden en dat aantal groeit ieder jaar. De woningen vind je in Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Tsjechië, Italië en Spanje. Het aanbod is gevarieerd. Je kiest voor een vakantiewoning dichtbij de piste of vlakbij de après-skigelegenheden en als je vooral rust wilt dan kies je een sfeervolle chalet, weg van de massa. Er is voor elk wat wils. Gezinnen met kleine kinderen boeken een leuk appartement op de boerderij. Een groep vrienden kiest een groot huis mét privacy voor iedereen, want zo zijn er verschillende woningen met meerdere tweepersoonskamers en eigen badkamer.

Het grote voordeel van een vakantiewoning is de vrijheid. Je gaat aan tafel wanneer je wil, van sluitingsuren voor de bar is er geen sprake. De lange winteravonden met familie of vrienden kunnen in de beste omstandigheden worden doorgebracht, bij het haardvuur of rond de tafel voor een avondmaal dat kan uitlopen zo lang je maar wil. In een vakantiewoning van Belvilla haal je alles uit een wintervakantie door skiën of snowboarden te combineren met andere winterse activiteiten zoals wandelen, rodelen, winterwellness en zelfs culturele uitstapjes naar een stad in de buurt.

Het aanbod vakantiewoningen van Belvilla past perfect bij de huidige reistrends. Van de Belgen is bekend dat zij massaal naar Frankrijk gaan skiën. Maar liefst 75% kiest voor een wintervakantie in de Franse Alpen. Je vindt de vakantiewoningen van Belvilla in grote en kleine stations, in bekende en minder bekende centra, in de omgeving van de grote skiarena’s maar ook weg van de drukte. Belvilla heeft chalets en sfeervolle appartementen in kleine skidorpen die een toegang hebben tot grote skigebieden. Dat betekent enerzijds rust en anderzijds de mogelijkheid om ‘langs de achterdeur’ te gaan skiën in skicentra met tientallen liften en honderden kilometers skipistes. Reserveer bijvoorbeeld een vakantiewoning in het aardige plaatsje Champagny en Vanoise, de toegangspoort tot de grote skigebieden La Plagne en Paradiski.

Groepschalet in Champagny en Vanoise: http://nl.belvilla.be/vakantiehuizen/FR-73350-73.html


Belgen reizen ook graag naar Oostenrijk, niet alleen voor de gemoedelijkheid maar ook omdat er prachtige skigebieden zijn. Belvilla heeft 1500 wintersportaccommodaties in Oostenrijk! Die vind je vooral in de makkelijkst bereikbare gebieden, in Voralberg en in Tirol. De beste skicentra zitten in het aanbod: Zillertal, Kitzbühel, Kirchberg, Europa Sport Region, Saalbach Hinterglemm. Vooral groepsaccommodaties zijn in trek, blijkt uit de boekingscijfers van Belvilla. Je kan er terecht met groepen tot zelfs 60 personen.

Eco-chalet in Karinthië: http://nl.belvilla.be/vakantiehuizen/AT-9815-03.html

Duitsland ontvangt steeds meer wintergasten. Dat heeft beslist te maken met de groei van het aantal korte vakanties. Maar ook met het feit dat veel mensen niet te ver willen reizen, bijvoorbeeld als ze kleine kinderen hebben. Ook Duitsland heeft heel wat wintersportregio’s zoals het Sauerland, Zwarte Woud, Beierse Woud en de noordrand van de Alpen.
Belvilla volgt het succes van de wintervakanties in Duitsland door ieder jaar meer vakantiewoningen aan te bieden. In het Sauerland met de skicentra Winterberg en Willingen zijn er ruim 200 huizen.
Gunstig gelegen groepshuis in Willingen: http://nl.belvilla.be/vakantiehuizen/DE-34508-28.html
Voor zij die dichtbij huis willen skiën zijn er veel mogelijkheden in het Sauerland. Wintersporters die kiezen voor Zwarte Woud en Harz kunnen genieten van een prijsgunstige vakantie want de veelal landelijk gelegen vakantiewoningen zijn 30 tot 50% voordeliger dan in Oostenrijk of Zwitserland. Dit zijn de ideale plaatsen voor een familievakantie in de sneeuw.

Ook Tsjechië wint steeds meer aan belangstelling tijdens het wintersportseizoen. Vandaar dat Belvilla zijn aanbod vakantiewoningen heeft verdubbeld in het Reuzen- en Erstgebergte met een aanzienlijk aandeel groepsaccommodatie

Met Belvilla kan je voor een wintersportvakantie dus alle kanten op en overal geniet je van dezelfde voordelen, in de eerste plaats van je ‘eigen’ winterhuis met veel privacy en vrijheid. Je kan een vakantiewoning boeken voor een week maar ook korte verblijven van een weekend, verlengd weekend of een midweek zijn in opkomst. Daarenboven verloopt reserveren super makkelijk. Via de vernieuwde website van Belvilla (www.belvilla.be/wintersport) kies je makkelijk en snel de reisbestemming mét de vakantiewoning die jou past. Daarenboven krijg je er via deze site nog een pak wintersportinformatie bovenop.

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiewoningen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat ruim 35 jaar en verzorgde in 2016 bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal 22.000 vakantiewoningen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend geprijsde vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be.

Consumenten kunnen voor meer informatie terecht op www.belvilla.be.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Twitter: http://twitter.com/belvilla_pers | @Belvilla_pers
Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

 

Glenaki, Kristien Basting of Lien Deleu via tel. +32-(0)50 61 42 07 of +32-(0) 50 61 42 15 of e-mail: Kristien@glenaki.com of Lien@glenaki.com.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken