Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Voorjaar vol feestdagen leent zich voor een weekendje op den boerenbuiten

(Paas)eieren zoeken en meehelpen op de boerderij bij je eigen vakantiewoning

Eindhoven, 28 Februari 2013

De lente is in zicht en hiermee ook talrijke verlengde weekenden en vakanties, zoals Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. De eerste zonnewarmte en de ontluikende natuur maken dat we weer zin krijgen om er op uit te trekken. Een weekendje weg naar een vakantiewoning te midden het groen lonkt en wat is er leuker als er rondom die vakantiewoning kippen scharrelen en je dus een supervers eitje voor bij je (Paas)ontbijtje kunt sprokkelen.

Paaseieren zoeken in een andere tuin

Pasen is nog altijd één van de grote feestdagen van het jaar, niet alleen omdat er twee weken schoolvakantie aan vastzitten maar ook omdat Pasen onlosmakelijk verbonden blijft met chocolade eitjes rapen. Paaseieren zoeken, dat doen kinderen het liefst in de tuin en alleen daarvoor reeds zou je een vakantiewoning huren mét veel groen erom heen. Op de website van Belvilla kun je makkelijk een vakantiewoning selecteren met een omheinde tuin waarin kinderen veilig spelen én paaseitjes verzamelen. Vink op www.belvilla.be bij faciliteiten gewoon ‘omheinde tuin’ aan.

Mini-kinderboerderij aan huis

Minstens even boeiend voor de jonge vakantiegangers is het rapen van echte kippeneieren. Dat is niet tijdsgebonden, je kunt het elke dag doen, tenminste als er rond de vakantiewoning kippen lopen. Bij Belvilla kun je zeer makkelijk de eigen boer op, niet alleen voor kippen maar zelfs in een vakantiewoning met een eigen koe! Ver hoef je er niet voor te reizen want de woning “Koe in de Kost” staat in het plaatsje Heeten in het Nederlandse Overijssel. De koe mag je zelf verzorgen en na een voorjaarsweekendje in deze vakantiewoning ben je zowaar vertrouwd met de boerenstiel.

Een gelijkaardige vakantiewoning vind je in Neidenbach, in de Duitse Eifel. Bauernhof Dillenhof is een boerderij in bedrijf en de bijhorende woning biedt plaats aan vijf personen in twee slaapkamers, ideaal voor een gezin. Ook hier zullen kinderen onvergetelijke ervaringen verzamelen, bijvoorbeeld als ze vroeg in de ochtend meehelpen bij het melken van de koeien of de boer mogen vergezellen op de tractor.

Ook in de Alpen is de lente wondermooi, wanneer honderdduizenden krokussen de bergflanken tooien. Dan reis je met Belvilla naar Oostenrijk, voor een verblijf in een appartementhuis met voldoende ruimte voor de Paashaas en zijn lading chocolade. Een comfortabele woning staat midden het groen in Stumm, Tirol. Dit is een paradijs voor kinderen want op de kinderboerderij wonen kippen, konijnen, eendjes en er is ook een speeltuin, minigolf en tafeltennis. Het eitje bij het ontbijt komt van de huiskip en de kinderen hebben het zelf mogen rapen, heerlijk!

Semana Santa

Veel reizigers gaan voorafgaand aan Pasen naar Spanje, vooral naar Andalusië voor de Semana Santa en voor de uitbundige vieringen die daarmee gepaard gaan. Dit jaar vindt het feest plaats van 24 tot 31 maart en Belvilla heeft nog heel wat vrije vakantiewoningen ter beschikking. Er is voor elk wat wils: finca’s, watermolens, stadsappartementen en zelfs grotwoningen.

Het voorjaar heeft naast de Paasvakantie nog meer vrije dagen in petto, zoals de verlengde weekends van Hemelvaart en Pinksteren. Er zijn dus zoveel kansen om de buiten op te zoeken, de rust van een vakantiewoning in de natuur.

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiewoningen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat ruim 35 jaar en verzorgde in 2016 bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal 22.000 vakantiewoningen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend geprijsde vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be.

Consumenten kunnen voor meer informatie terecht op www.belvilla.be.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Twitter: http://twitter.com/belvilla_pers | @Belvilla_pers
Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

 

Glenaki, Kristien Basting of Lien Deleu via tel. +32-(0)50 61 42 07 of +32-(0) 50 61 42 15 of e-mail: Kristien@glenaki.com of Lien@glenaki.com.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken