Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Vintage vakantiehuizen van Belvilla

Nostalgisch weekend: de sfeer van toen, comfort van nu

Eindhoven, 24 Januari 2017

Vintage is hot. Je ziet het in de mode, interieur, media en ook bij vakanties. Vakantiehuizenexpert Belvilla heeft diverse retro-woningen in het aanbod, waar je het comfort van nu combineert met de sfeer van toen. Vintage vakantiehuizen zetten je ertoe aan om herinneringen te delen en appelleren aan authenticiteit en nostalgie. Typerende voorbeelden daarvan zie je in het VTM-programma ‘Groeten Uit’, waarin Bekende Vlamingen met hun gezin teruggaan naar hun jeugd in twee vakantiehuizen van Belvilla.

Groeten Uit 1975 en 1993

In de eerste aflevering van ‘Groeten Uit’ stapt Staf Coppens samen met zijn vrouw en twee kinderen terug in 1993. Hij herbeleeft zijn jeugd in vakantiehuis La Lagune te Vielsalm, een split-level-woning met een goede jaren negentig basis. Een stylist perfectioneerde deze periode verder met items, zoals de Gameboy, Tetris, videobanden, sofa’s uit die tijd en zelfs een aquarium met tropische vissen. Puur jeugdsentiment!

Staf Coppens en zijn gezin verbleven voor het VTM-programma 'Groeten Uit' in vakantiehuis La Lagune

Herman Verbruggen reisde met zijn gezin naar 1975 in de vakantiewoning Boskant te Westmalle. Ook daar trok de stylist alles uit de kast om de metamorfose compleet te maken. Andere sofa’s, behang uit die stijlperiode en zelfs de keukenkastjes zijn voor even vervangen door een kenmerkende groene variant uit die tijd. De speciaal voor de opnames heringerichte slaapkamer is blijven staan, dus ook de toekomstige gasten van dit vakantiehuis kunnen wegdromen bij de sfeer van weleer.

Gasten van woning Boskant dromen nog steeds weg in de speciaal gestylede slaapkamer

Vintage in vakantietrends

Diverse vakantietrends linken naar vintage. Zo is de trend digital detox een tegenreactie op de wifi die overal opduikt. Een digital detox is een vakantie als vanouds, zonder schermen, met tijd voor elkaar en echt contact. Een andere reistrend die aan vintage linkt, is de cocoon-vakantie waarbij vakantiegangers veiligheid opzoeken, in dit geval in de vertrouwde omgeving van ooit.

Nog meer vintage bij Belvilla

Nog meer vintage in vakantiehuizen van BelvillaIn het ruime aanbod woningen van Belvilla zitten nog meer vakantiehuizen met een vintage karakter. Ze lenen zich uitstekend voor een nostalgisch familieweekend zoals de BV’s van VTM. Stel je bij deze retro-woningen een inrichting voor met veel hout, contrasterende kleuren en gekke prints. Voor meer retro-vakantiewoningen van Belvilla ga je naar  www.belvilla.nl/inspiratie/5-vintage-vakantiehuizen-meenemen-terug-tijd/.

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiewoningen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat ruim 35 jaar en verzorgde in 2016 bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal 22.000 vakantiewoningen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend geprijsde vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be.

Consumenten kunnen voor meer informatie terecht op www.belvilla.be.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Twitter: http://twitter.com/belvilla_pers | @Belvilla_pers
Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

 

Glenaki, Kristien Basting of Lien Deleu via tel. +32-(0)50 61 42 07 of +32-(0) 50 61 42 15 of e-mail: Kristien@glenaki.com of Lien@glenaki.com.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken