Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Vakantiewoningen met ballen

Sportief tijdens de vakantie

Eindhoven, 14 Mei 2014

Traditiegetrouw staan het voorjaar en de zomer bol van de (bal)sportevenementen. Tennis, golf en natuurlijk het WK voetbal krijgen volop aandacht. Voor sportliefhebbers biedt Belvilla veel mogelijkheden, bijvoorbeeld in een vakantiewoning met een eigen voetbalveldje, tennisbaan of bij een golfcourse.

Schot voor open doel

Natuurlijk kun je op televisie de wedstrijden van de Rode Duivels volgen, maar je kan ook een eigen voetbaltoernooi organiseren! Bij Belvilla vind je tientallen vakantiewoningen met een voetbalveld, die je selecteert door in het vrije zoekveld op de website ‘voetbalveld’ in te toetsen. Andere woningen hebben weer een voetbaltafel, een echte kicker waarop je naar hartenlust Lionel Messi of Vincent Kompany kunt imiteren. Voor vakantiewoningen met tafelvoetbal toets je simpelweg ‘tafelvoetbal’ in het vrije zoekveld op www.belvilla.be. Zo raak je zelfs op vakantie helemaal in de WK-sfeer.

Een voorbeeld is landhuis Masía Les Pletes in de Catalaanse Pyreneeën. In de vrijstaande herenboerderij zijn negen slaapkamers en is plaats voor 19 personen. Je kunt er rustige dagen doorbrengen of actief genieten in het zwembad, op het nabije golfterrein en fietsen of wandelen door de omliggende bossen. Op het landgoed ligt een voetbalveld en de matchen van het WK kun je met je reisgenoten overspelen op de voetbaltafel (huiscode: ES-25211-01).

In Centraal Frankrijk, even ten noorden van Clermont-Ferrand, is een landgoed met twee vrijstaande vakantiewoningen, één voor zes en één voor acht personen. De 2,5 ha grote tuin is een paradijs voor kinderen. Beide woningen kun je los van elkaar, maar ook tezamen huren, waardoor je er naartoe kunt met een groter gezelschap, met vrienden of met grootouders, ouders en kinderen. Op het voetbalveld speel je met zijn allen je eigen wereldkampioenschap en er is ook een biljart-, voetbal- en een pingpongtafel (huiscodes FR-36310-01 en FR-36310-02).

Game, set en match

Veel tennisliefhebbers kijken uit naar de toernooien van Roland Garros en Wimbledon waar de beste tennisspelers strijden om de Grand-Slam-titel. Een bezoek aan deze toernooien kun je prima combineren met een stedentrip naar Parijs of Londen, waar je natuurlijk kan verblijven in een stadsappartement van Belvilla. In Parijs is er een grote keuze, van een voormalig kunstatelier in Montmartre tot een studio met uitzicht op de Eiffeltoren. In Londen kies je een plek in de buurt van het British Museum of een appartement met panorama op de Tower Bridge.

Als je tijdens je vakantie zelf eens een ace of een smash wilt slaan, dan kan dat op een privé- of een gedeelde tennisbaan van een Belvilla vakantiewoning. In het hart van Toscane, op een paar kilometers van San Gimignano, staat villa Larni. Het is een stijlvol huis met alle comfort, omringd door olijven- en wijngaarden. De gasten hebben een grote tuin, een zwembad, ze genieten van de exclusieve wijnen van de eigenaar en van een tennisbaan (huiscode: IT-53037-40).

In buurland Frankrijk kun je een woning huren in het vakantiepark Essendiéras in de Dordogne. In het prachtige domein staan twee indrukwekkende kastelen en er ligt midden het groen een 9-holes golfbaan en een tennisbaan.

Hole in one

Golf en vakantie gaan uiteraard ook goed samen, vandaar dat Belvilla een pak vakantiewoningen heeft in de buurt van een golfbaan of zelfs aan een golfterrein. Voor een dichtbij vakantie met af en toe een potje golf reis je naar Durbuy, het kleinste stadje van België. De vakantiewoning met de veelzeggende naam Villa Golf, een comfortabele villa voor zes personen, ligt aan de overbekende Golf de Durbuy (huiscode: BE-6940-179).

 In het zuiden van Europa heeft Belvilla meerdere vakantiewoningen in de buurt van beroemde golfcourses zoals de Castro Marim Golfe & Country Club en de Boa Vista Golfbaan in Portugal of Golfclub Bom Sucesso nabij Lissabon. Ook aan de Costa Blanca en in Toscane kun je genieten van een vakantiewoning-met-golfballen.

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiewoningen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat ruim 35 jaar en verzorgde in 2016 bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal 22.000 vakantiewoningen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend geprijsde vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be.

Consumenten kunnen voor meer informatie terecht op www.belvilla.be.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Twitter: http://twitter.com/belvilla_pers | @Belvilla_pers
Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

 

Glenaki, Kristien Basting of Lien Deleu via tel. +32-(0)50 61 42 07 of +32-(0) 50 61 42 15 of e-mail: Kristien@glenaki.com of Lien@glenaki.com.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken