Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Vakantie op een (onbewoond) eiland

Belvilla verhuurt 700 vakantiewoningen op een eiland

Eindhoven, 18 Augustus 2014

Vakantie op een (onbewoond) eiland, het spreekt tot de verbeelding, zeker als je zowat helemaal alleen op een eiland kan vertoeven. Belvilla verhuurt maar liefst zevenhonderd vakantiewoningen op een eiland en je kunt nog kiezen ook, van een eiland met naam tot een klein en vrijwel onbewoond eiland. Een woning aan het strand of in de bergen, ver weg van alles en iedereen...

Een eiland straalt een aparte sfeer uit, het moeilijk te omschrijven ‘eilandgevoel’, dat in combinatie met vakantie nog intenser wordt. Het verblijf op een eiland betekent ook genieten van de rust en de stilte, zeker ’s avonds als de bezoekende toeristen terug naar het vasteland zijn vertrokken. Dat heb je bijvoorbeeld op het super toeristische Ischia (Campanië/Italië) en op Isola Superiore Pescatore in Lago Maggiore waar je op het einde van de dag achterblijft met slechts een handvol andere toeristen/eilandbewoners.

Isola Superiore Pescatore is maar 350 op 100 meter groot en je komt er met de boot vanuit Stresa, een overzet van vijftien minuten. Er wonen maar 50 mensen op het eiland die leven van visvangst en toerisme. Er rijden geen auto’s en er zijn twee kleine stranden. De vakantiewoning Casa Lamberti dei Pescatori bestaat uit drie appartementen met uitzicht over het meer. Je kunt de woning als geheel huren voor tien personen of in delen voor drie of vier personen. De vriendelijke eigenaar helpt graag bij de organisatie van excursies (huiscodes IT-28838-01, IT-28838-02, IT-28838-03 en IT-28838-123).

Belvilla heeft op het eiland Sicilië meerdere vakantiewoningen. Het vrijstaande vakantiehuis La Casa della Contessa (‘het huis van de gravin’) voor zes personen in Santa Marina Salina is het neusje van de zalm. Je beleeft er een droomvakantie, weg van de rumoerige wereld, zonder televisie, omringd door het groen en de zingende krekels en vooral met een onvergetelijk uitzicht op de azuurblauwe zee. Salina is een van de Eolische eilanden die deel uitmaken van het UNESCO Werelderfgoed (huiscode IT-98050-04).

Dichter bij huis in het Nederlandse Overijssel is het goed toeven in een Fins houten huis op een ‘onbewoond’ eiland van 5000m2. Je kan er alleen maar komen met een roeiboot, al valt de afstand reuze mee, want je hoeft slechts 25 meter te overbruggen. Het eilandje ligt midden in een grote visvijver.

Alle bekende toeristische eilanden zitten in het aanbod zoals Corsica, Sardinië, Sicilië, Ibiza, de Canarische Eilanden, Mallorca, Elba en de eilanden voor de kust van Kroatië. Ook woningen op minder bekende of zelfs zo goed als onbewoonde eilanden vind je bij Belvilla. Daarenboven kun je ook nog een heel bijzondere vakantiewoning huren zoals een watermolen in Brabant (4 personen, huiscode BE-3300-01)) of een boomhut Cabane du Reveur op Corsica (2 personen, huiscode FR-20117-02). Of wat denk je van een heus Siciliaans kasteel met kasteelappartement Falco al Mare (10 personen, huiscode IT-93011-01)?

Met Belvilla worden vakantiegangers echte eilandbewoners, op een klein, onbekend eiland of op grote eilanden met naam, ver weg van alles of dichtbij de gezellige vakantiedrukte. Er is keuze uit bijna 700 vakantiewoningen op een eiland en er is beslist eentje die jou past.  Het aanbod van de Belvilla vakantiewoningen op een eiland vind je snel en makkelijk via de themapagina www.belvilla.be/vakantiehuis-eiland.

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiewoningen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat ruim 35 jaar en verzorgde in 2016 bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal 22.000 vakantiewoningen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend geprijsde vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be.

Consumenten kunnen voor meer informatie terecht op www.belvilla.be.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Twitter: http://twitter.com/belvilla_pers | @Belvilla_pers
Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

 

Glenaki, Kristien Basting of Lien Deleu via tel. +32-(0)50 61 42 07 of +32-(0) 50 61 42 15 of e-mail: Kristien@glenaki.com of Lien@glenaki.com.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken