Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Vakantie Kroatië in de lift

Groeiende behoefte aan Kroatische vakantiehuizen

Eindhoven, 2 Mei 2012

Bestemming Kroatië groeit sterk; opvallend in de huidige afwachtende vakantiemarkt. Vakantiewoningenspecialist Belvilla ziet een boekingstoename van ruim 20% ten opzichte van 2011. De herkomst van de boekingen toont aan dat de Belgen meer en meer gecharmeerd worden door deze Mediterrane bestemming. Om in deze groeiende behoefte te voorzien, streeft Belvilla naar een ruime verdubbeling van het aanbod. Voor het eind van dit jaar verwacht de vakantiewoningenspecialist een uitbreiding tot circa 400 Kroatische vakantiewoningen.

Belvilla heeft deze zeer forse uitbreiding reeds in gang gezet met een veertigtal veelal luxere woningen. Het nieuwe aanbod bevindt zich met name in Dalmatië en op de vele eilanden, waaronder bijvoorbeeld het Pašmaneiland voor de kust bij Zadar en de eilanden Brač en Hvar ten zuiden van Split. Vanwege de capaciteit van circa zes tot veertien personen zijn de nieuwe vakantiewoningen perfect voor meerdere gezinnen of een vakantie met drie generaties. Deze woningen vullen het reeds bestaande aanbod op Istrië goed aan.

Belvilla biedt de Kroatiëliefhebber een ruime keuze aan luxe villa’s met zwembad, landhuizen, woningen op kleinschalige vakantieparken en back to basic vissershuisjes. Op korte termijn verwacht Belvilla een uitbreiding van wat meer eenvoudige vakantiewoningen en appartementen dichtbij zee op de eilanden en het schiereiland Istrië.

Kroatische vakantiewoningen van Belvilla: www.belvilla.be/vakantiehuis-kroatie

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiewoningen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat ruim 35 jaar en verzorgde in 2016 bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal 22.000 vakantiewoningen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend geprijsde vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be.

Consumenten kunnen voor meer informatie terecht op www.belvilla.be.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Twitter: http://twitter.com/belvilla_pers | @Belvilla_pers
Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

 

Glenaki, Kristien Basting of Lien Deleu via tel. +32-(0)50 61 42 07 of +32-(0) 50 61 42 15 of e-mail: Kristien@glenaki.com of Lien@glenaki.com.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken