Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Steeds meer groepen ervaren de voordelen van een vakantiewoning

Eindhoven, 26 November 2012

Steeds meer groepen ervaren de voordelen van een verblijf in een vakantiewoning, zo blijkt uit gegevens van vakantiewoningenspecialist Belvilla. Ze nemen de tijd om als groep bij te praten, in alle rust herinneringen op te halen en samen leuke dingen te doen. Het jachtige leven van thuis laten ze letterlijk even achter zich door samen een paar dagen weg te gaan. Een groepswoning is daarvoor een ideale locatie vanwege het hoge privacyniveau en de ruimte.

Wintersport en dichtbij-bestemmingen populair bij groepen

Groepswoningen vormen een fijn onderkomen voor bijvoorbeeld een verblijf met drie generaties, meerdere gezinnen, voor vriendengroepen en familiereünies. Ze worden bovendien regelmatig geboekt voor jubilea, zoals een verjaardag of trouwdag, maar ook voor communie- of lentefeesten. Cijfers tonen aan dat een groter reisgezelschap gemiddeld bestaat uit bijna twaalf volwassenen en drie kinderen die gemiddeld bijna vijf nachten verblijven in een vakantiewoning. Het liefst reist men daarvoor niet te ver. België zelf, vaak de Ardennen, gevolgd door Nederland, Oostenrijk en Duitsland zijn de populairdere bestemmingen. Groepsverblijven vinden gedurende het hele jaar plaats, met een kleine top in de lentemaanden en december. Bij circa zes van de tien groepsverblijven in de wintermaanden blijkt wintersport het uitgangspunt, onder meer tijdens de kerstvakantie.

Trend Slow Travel

Een groepsverblijf sluit aan bij de trend ‘Slow Travel’, waarbij mensen de tijd nemen om indrukken te verwerken en te genieten van kwaliteit in plaats van kwantiteit. Die kwaliteit zet zich ook door in de vakantiewoning. Gemiddeld boeken groepen een vakantiewoning die qua comfort richting vier sterren gaat. Hoewel het groepsgevoel belangrijk is, hechten gasten tevens aan hun privacy. Vandaar
dat Belvilla de mogelijkheid biedt om vakantiewoningen te selecteren op aantal slaapkamers en/of aantal badkamers.

Het groepsaanbod van Belvilla: www.belvilla.be/vakantiehuis-groepen
NIEUW! Belvilla blog: http://belvilla-vakantiehuizen-expert.nl

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiewoningen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat ruim 35 jaar en verzorgde in 2016 bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal 22.000 vakantiewoningen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend geprijsde vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be.

Consumenten kunnen voor meer informatie terecht op www.belvilla.be.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Twitter: http://twitter.com/belvilla_pers | @Belvilla_pers
Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

 

Glenaki, Kristien Basting of Lien Deleu via tel. +32-(0)50 61 42 07 of +32-(0) 50 61 42 15 of e-mail: Kristien@glenaki.com of Lien@glenaki.com.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken