Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Steeds meer Belgen nemen huisdier mee op vakantie

Huisdieren welkom in vakantiewoningen Belvilla

Eindhoven, 9 September 2013

Een huisdier meenemen op reis, is niet altijd evident, zeker niet als je in een hotel logeert. Belvilla, specialist in vakantiewoningen, heet de huisdieren welkom, want in niet minder dan achtduizend vakantiewoningen mogen de viervoeters hun baasjes vergezellen. Naar aanleiding van Werelddierendag op 4 oktober aanstaande nam Belvilla het reisgedrag van de Belgen onder de loep en kwam tot een interessante conclusie.

Evolutie

Huisdieren gaan vooral in de zomermaanden massaal mee met hun Belgische baasjes die vooral een vakantiewoning boeken in België, Frankrijk, Duitsland, Nederland en Oostenrijk. 46 % van de huisdieren verblijft in een vakantiewoning in België. Op internationaal vlak zien we in 2013 een groei van 7% (t.o.v. 2012) van reizigers die hun hond of kat meenemen. Voor de Belgen gaat het zelfs om een groei van 15%! Een opmerkelijk verschil. Bij één op de vijf boekingen van een vakantiewoning gaat een huisdier mee.

Werelddierendag

Of Werelddierendag bovenstaande cijfers beïnvloedt? Zeker, want dan gaat zelfs bij één op vier boekingen een huisdier mee. Met andere woorden, dieren krijgen op 4 oktober een fantastisch geschenk: een verblijf in een vakantiewoning van Belvilla. Dit jaar valt 4 oktober bovendien op een vrijdag, het mogelijke begin van een leuk weekend aan zee, in de Ardennen, in binnen- of buitenland.

Themapagina

Het vinden van een geschikte vakantiewoning is eenvoudig via de door Belvilla speciaal hiervoor ontwikkelde themapagina www.belvilla.be/vakantiehuis-met-hond. Hier krijgt de bezoeker een overzicht te zien van vakantiewoningen waar niet één, maar ook twee of drie huisdieren het weekend van hun dromen gerealiseerd zien.

Honden en wie weet katten, zijn graag bij ‘hun mensen’. Wellicht doet het er niet toe naar waar en voor hoelang ze mee gaan op vakantie. Alhoewel, het warme haardvuur of het groen rond een vakantiewoning van Belvilla weten ze wel te appreciëren. En dus blijft je trouwe viervoeter niet thuis, maar hij gaat gezellig mee om samen te genieten, te rennen, wandelen, stoeien. En je kat, die zal als nooit voorheen spinnen, met dank aan Belvilla.

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiewoningen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat ruim 35 jaar en verzorgde in 2016 bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal 22.000 vakantiewoningen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend geprijsde vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be.

Consumenten kunnen voor meer informatie terecht op www.belvilla.be.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Twitter: http://twitter.com/belvilla_pers | @Belvilla_pers
Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

 

Glenaki, Kristien Basting of Lien Deleu via tel. +32-(0)50 61 42 07 of +32-(0) 50 61 42 15 of e-mail: Kristien@glenaki.com of Lien@glenaki.com.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken