Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Op vakantie als K3

Vakantieadresjes voor échte meisjes!

Eindhoven, 1 Oktober 2015

Deze drie K3-kandidaten oefenen in de gang van Villa MosaIedereen is in de ban van ‘K3 zoekt K3’. Wie van de 6000 kandidaten worden daadwerkelijk een K3-tje en veroveren een plekje in de beroemde meisjesgroep? Het populaire VTM-programma ‘K3 zoekt K3’ heeft zijn camera’s onder meer opgesteld in vakantiewoning Villa Mosa van Belvilla. Op vrijdag 2 en vrijdag 9 oktober om 20.30 uur zien we hoe de villa een thuisbasis vormt voor de kandidaten tijdens de bootcamps. Voor wie eens wil logeren als een echt K3-meisje heeft Belvilla deze en nog veel meer leuke vakantieadresjes voor échte meisjes: kleurrijk als de regenboog, sprookjesachtig en voorzien van alle comfort op kindermaat.

Villa Mosa, thuisbasis tijdens de bootcamps

De grote vakantiewoning Villa Mosa verwelkomde de kandidaten die de eerste ronde hebben doorstaan en door mochten naar de bootcamps. Het is een schitterend landhuis in de Ardennen, met alle comfort, smaakvol ingericht en met plaats voor groepen tot 40 personen. De villa biedt bovendien veel luxe met een binnenzwembad, sauna, tennisbaan en grote tuin aan de Maas (http://nl.belvilla.be/BE-4520-01).

De kandidaten van 'K3 zoekt K3' verbleven in de statige groepswoning Villa Mosa

‘Alle kleuren van de regenboog’

Net als de Villa Mosa, de opnamelocatie van ‘K3 zoekt K3’, heeft Belvilla nog meer vakantiewoningen waar je met een grote groep naartoe kunt. In boerderij Meerenhoeve in het Noord-Brabantse Mill, Nederland, is ruimte voor 19 gasten, verdeeld over 9 kamers. Elk van die kamers heeft een kleurthema dat tot in de puntjes is uitgewerkt. Het huis, mét omheinde tuin, trampoline en terras, is een paradijs voor kinderen (http://nl.belvilla.be/NL-5451-01).

Alle kleuren van de regenboog in deze boerderij

‘Alles kan in wonderland’

Een ander echt meisjeshuis is vakantiewoning Oz Holiday Cottage, waarvan de inrichting herinnert aan sprookjes uit je kindertijd, met zelfs kleine flesjes ‘toverdrank’ en op zolder een verkleedkist vol prinsessenjurken. Het zingen van het K3-liedje ‘Toveren’ is hier zeker op zijn plaats. Dat zal vooral de kinderen boeien en ook de volwassenen zullen heel wat plezier beleven aan deze aangename vakantiecottage op het platteland (http://nl.belvilla.be/BE-6960-77).

Een sprookjeshuis inclusief konijn en toverdrank

Zuurstokroze vakantiewagen op wielen

Logeren met zijn tweetjes of met vier in een gezellige vakantiewagen in Houffalize. Je krijgt er het gevoel van terug te reizen in de tijd, een beetje als een globetrotter, genietend van de vrijheid en de fantasie. Dit is een vakantieadresje met groot K3-gehalte (http://nl.belvilla.be/BE-6660-39).

Circuswagen in de Ardennen

50 tinten roze(n)

Een woning met een verleidelijk roze interieur, waar alles in het teken staat van comfort, sfeer en ontspanning. Zo’n vakantiewoning is Le Baiser d’Angeli nabij Verviers. Met zijn glamour, luxe en privacy is het een top vakantieadresje voor zij die zich er ‘de koning(in) te rijk willen voelen’ (http://nl.belvilla.be/BE-4800-05).

Verleidelijk roze in deze loft voor twee

In het charmante Damme vind je roze(n) in overvloed in de sfeervolle woning Belle Rose, waar rozen centraal staan doorheen alle ruimtes. Een woning helemaal op meisjes-maat dus met een warme uitstraling. Bijzonder is de eigen bar/ BBQ-ruimte met een terrasje. En als je wilt, kan je er zelfs verwend worden door een smakelijke maaltijd van de gastheer of -vrouw (http://nl.belvilla.be/BE-8340-13).

Vakantiewoning Belle Rose te Damme staat in het teken van rozen

Sprookjesachtige yurt

Voor wie zin heeft in een vakantie op een exotische plek is er een heel bijzondere vakantiewoning in Houffalize, Ardennen. Je kunt er logeren in een yurt, een echte Mongoolse tent, en in het aangrenzende huis, met zijn tweetjes of met de familie. De yurt bestaat uit één grote ruimte, een mooie romantische slaapkamer, en in het huis worden de gasten verwend met comfort (http://nl.belvilla.be/BE-6660-51).

Duizend en één nacht in een Mongoolser yurt in de Ardennen

‘Prinses’ van het kasteel

Misschien heb je zin in een vakantiewoning waar je kunt dansen en zingen zoals K3, zo intens dat het weergalmt door de gangen. Dan maar je intrek nemen in een sprookjesachtig kasteel en ook daarvoor moet je bij Belvilla zijn. Van super-de-luxe tot betaalbaar, ze zijn er in alle soorten en maten en je bent verzekerd van een heel ander soort vakantie (http://nl.belvilla.be/vakantiehuis-in-een-kasteel).

Zelfs een sprookjeskasteel is te huur als vakantiehuis

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiewoningen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat ruim 35 jaar en verzorgde in 2016 bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal 22.000 vakantiewoningen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend geprijsde vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be.

Consumenten kunnen voor meer informatie terecht op www.belvilla.be.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Twitter: http://twitter.com/belvilla_pers | @Belvilla_pers
Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

 

Glenaki, Kristien Basting of Lien Deleu via tel. +32-(0)50 61 42 07 of +32-(0) 50 61 42 15 of e-mail: Kristien@glenaki.com of Lien@glenaki.com.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken