Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Nieuwe wintersportchalets in de Alpen

Belg wil steeds meer comfort op wintersport

Eindhoven, 15 November 2016

Sinds de kou steeds meer de overhand krijgt, zijn de wintersportboekingen losgebarsten. Om aan de vraag te voldoen, breidt vakantiehuizenspecialist Belvilla zijn aanbod in Oostenrijk en Frankrijk uit, de favoriete wintersportbestemmingen voor de Belgen. Belvilla noteert bovendien een forse boekingsverschuiving naar chalets in Franse wintersportgebieden. In lijn met die trend zijn er maar liefst 330 Franse woningen bijgekomen, verspreid over de populaire skigebieden Les Trois Vallées, Les Portes du Soleil en Les Deux Alpes.

 

De infographic staat onderaan dit persbericht in een versie voor print

 

Significante verruiming Frans wintersportaanbod

Belvilla breidt uit in Franse wintersportgebiedenDe verruiming van het Franse wintersportaanbod van Belvilla is significant met een stijging van zo’n 60 %, van 530 naar ruim 860 woningen. Wintersporters zullen die groei ongetwijfeld toejuichen aangezien Belvilla de beste wintersportcentra opneemt in zijn aanbod. De nieuwe woningen vind je in Val Thorens, Meribel, Mottaret, Courchevel, La Tania, Brides-les-Bains, Morzine, Les Gets, Les Deux-Alpes en Châtel. Hiermee mikt Belvilla heel bewust op drie top skigebieden in Frankrijk waar jong en oud, klein en groot zich onbeperkt kunnen uitleven, met diverse soorten winterpret en sneeuwzekerheid.

 

Uitstekende verhouding prijs-kwaliteit

De nieuwe vakantiewoningen van Belvilla zijn met zorg uitgekozen. Voor een competitieve prijs beleef je een wintervakantie in een gezellig en comfortabel appartement of chalet. De centrale ligging is belangrijk want zo heb je alle winterfaciliteiten dichtbij, niet in het minst de pistes en de liften. Eylard Wurpel, Chief Marketing Officer van Belvilla, geeft aan: “We zien dat Belgen steeds meer op zoek zijn naar comfortabele tot luxe wintersportvakanties. Komend skiseizoen boekt 53% een woning met 4 of 5 sterren, terwijl dit vorig jaar 47% was. Na een dag op de piste is dat natuurlijk fijner ‘thuiskomen’.”

 

De infographic staat onderaan dit persbericht in een versie voor print

Eerst informeren, daarna reserveren

Belvilla is een handige partner wat de voorbereiding van een wintersportvakantie betreft. Op http://nl.belvilla.be/wintersport-chalet vind je de nodige info, bijvoorbeeld over alle skigebieden. Er zijn diverse filters zoals ligging van de woning aan de piste, kindvriendelijke skigebieden en geschikt voor beginners/gevorderden/snowboarders. Er worden ook vergelijkbare skigebieden aangetoond en nog veel meer. In een minimum van tijd heb je alle info bijeen en je passende wintersportaccommodatie gevonden.

 

Downloads infographics voor print:

 

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiewoningen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat ruim 35 jaar en verzorgde in 2016 bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal 22.000 vakantiewoningen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend geprijsde vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be.

Consumenten kunnen voor meer informatie terecht op www.belvilla.be.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Twitter: http://twitter.com/belvilla_pers | @Belvilla_pers
Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

 

Glenaki, Kristien Basting of Lien Deleu via tel. +32-(0)50 61 42 07 of +32-(0) 50 61 42 15 of e-mail: Kristien@glenaki.com of Lien@glenaki.com.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken