Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Moederdagtip: maak sprookjes waar

Sprookjeshuizen bij Belvilla

Eindhoven, 3 Mei 2016

Wie zegt dat sprookjes niet bestaan? Met Moederdag in het vooruitzicht geeft vakantiewoningenexpert Belvilla tips voor sprookjesachtige vakantiewoningen; perfect voor een moeder-dochter-weekend of langer. Kom slapen als Doornroosje in een kasteel, laat je meeslepen in de sfeer van ‘Duizend-en-één-nacht’ of zoek de grens op tussen werkelijkheid en fictie als Alice in Wonderland.

Als Alice in de Ardennen

Kleine flesjes toverdrank, een mini-deurtje in de muur en een verkleedkist vol prinsessenkleedjes op zolder; in de Ardennen staat een sprookjesachtige vakantiewoning (huiscode BE-6960-77) waar meisjesdromen overuren maken. Zelfs het theeservies staat klaar, dus Alice kan zo aanschuiven voor een tasje! Eén van de eerdere gasten vat het treffend samen: “Het ’kind’ in ons kwam weer boven”.

Als Alica in de Ardennen in deze sprookjesachtige woning

Duizend-en-één-nacht in een yurt

Verblijf in een Mongoolse yurt en laat je meeslepen in de verhalen van ‘Duizend-en-één-nacht’. Belvilla biedt één yurt in de Ardennen (huiscode BE-6660-51) aan en een andere yurt in Friesland (huiscode NL-8722-08), beide met overdadige details en kleuren in de stijl van Sherazade. De yurts hebben een kenmerkende ronde vorm met een groot luchtgat in het dak. Binnen vind je een mooi beschilderd bed en ook de andere meubels zijn in stijl.

Een Mongoolse yurt in de sfeer van 'Duizend-en-één-nacht'

Een kasteel als Doornroosje

Bij een prinses hoort een kasteel; zo simpel is dat! Belvilla heeft wel honderd kasteelwoningen in haar aanbod die je kan huren als vakantiewoning. Ze staan over heel Europa verspreid met een sterke vertegenwoordiging in Italië en Frankrijk. Sommige kastelen heb je helemaal voor jezelf en in andere kastelen huur je een gedeelte als vakantiewoning. Zo verblijf je in de Bourgogne in de toren van een 15e-eeuws kasteel met zwembad (huiscode: FR-00001-83). Neem voor alle kastelen een kijkje op https://nl.belvilla.be/vakantiehuis-in-een-kasteel.

Bij een prinses hoort een kasteel; zo simpel is het!

Hans en Grietje of Goudlokje

Hans en Grietje of Goudlokje zijn juist vertrokken, zo lijkt het bij een popperig vakantiehuis in de Belgische Westhoek (huiscode BE-8972-03). Een huisje aan de Noord-Hollandse kust (huiscode NL-3183-01) geeft je hetzelfde gevoel, net als een 18e-eeuwse woning aan de rand van het Berger Bos (huiscode NL-4985-01). Of wat denk je van een sprookjesachtige villa in Hessen (huiscode DE-34516-12)?

Alsof Hans en Grietje net de deur uit zijn...

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiewoningen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat ruim 35 jaar en verzorgde in 2016 bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal 22.000 vakantiewoningen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend geprijsde vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be.

Consumenten kunnen voor meer informatie terecht op www.belvilla.be.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Twitter: http://twitter.com/belvilla_pers | @Belvilla_pers
Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

 

Glenaki, Kristien Basting of Lien Deleu via tel. +32-(0)50 61 42 07 of +32-(0) 50 61 42 15 of e-mail: Kristien@glenaki.com of Lien@glenaki.com.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
U kunt zich op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2021 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken