Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Met Belvilla de boer op

Nieuwe themawebsite voor boerderijvakanties

Eindhoven, 29 November 2011

Het zou best kunnen dat je door de populaire televisiereeks ‘Boer zoekt Vrouw’ zin krijgt in een vakantie op de echte boerenbuiten. Daarvoor kun je onverwijld aankloppen bij Belvilla, de specialist in vakantiewoningen. Belvilla laat je als geen ander proeven van het echte landleven en maakt dat nu extra gemakkelijk met de nieuwe themapagina ‘Vakantie op de boerderij’.

Verblijf net als de boeren van ‘Boer zoekt Vrouw’

Op 28 november werd de finale van ‘L’Amour est dans le Pré’ uitgezonden, de Waalse versie van ‘Boer zoekt Vrouw’. De finale-uitzending vond plaats in het prachtige landhuis Le Manoir, een vakantiewoning van Belvilla. De woning bood de boeren en hun partners alle ruimte om samen te zijn. Ze doken de keuken in voor een heerlijke maaltijd en praatten na over hun belevenissen in de grote woonkamer, bij het zwembad en aan de terrastafel, uitkijkend over de tuin met eeuwenoude bomen en de Maas. Het ruim honderd jaar oude landgoed herbergt drie afzonderlijke gebouwen, het hoofdgebouw Le Manoir, de conciërgewoning en de voormalige dorpsschool. Ze worden alle drie als vakantiewoning verhuurd. Van bij het landgoed vertrekken verschillende gemarkeerde wandelpaden door de landelijke omgeving en je kunt zelfs te voet naar Dinant om er de citadel te bezoeken of naar het zandstrand aan de Maas.

Themawebsite ‘Vakantie op de boerderij’

Speciaal om de mooiste landelijke vakantiewoningen van Europa gemakkelijk te selecteren, heeft Belvilla een nieuwe themapagina ‘Vakantie op de boerderij’ ontwikkeld. In een landelijke vakantiewoning van Belvilla herontdek je de boerenbuiten. Je ontmoet de lokale bewoners die je de geheimtips van de streek verklappen of die je streekproducten leren kennen. Voor kinderen is er in en rond de woning van alles te beleven. Ze kunnen bijvoorbeeld zien dat de melk van de koe komt of een handje helpen op het land. Ervaar het landleven en laat je wekken door een kraaiende  haan en geniet bij het ontbijt van een heerlijk vers eitje dat je zelf uit de legbak hebt gehaald.

Met Belvilla kun je zowat overal in Europa een vakantiewoning huren van waaruit je lekker de boer opgaat. Meer zelfs, je kunt logeren op een boerderij zoals in het Duitse Simonswald, in het Zwarte Woud. De vakantiewoningen ‘Im Griesbachtal’ op deze boerderij in bedrijf zijn ideaal voor een gezin met twee kinderen. Er wonen konijnen, koeien, varkens, kippen, paarden, geiten en katten. Kinderen kunnen ponyrijden, baden in een riviertje en zich uitleven op een terrein van drieduizend vierkante meter. Volwassenen genieten van een ligweide of wagen zich aan wildwater varen op de dichtbije Wilden Gutach.

Ook in Italië heeft Belvilla vakantiewoningen met een landelijk karakter. Wat dacht je van een verblijf in een oude boerderij waar houten balken, ruwstenen muren en de ganse inrichting de sfeer van het vroegere landelijke Italië uitstralen. Deze vakantiewoning ligt midden in de schitterende Toscaanse heuvels, vlakbij Arezzo. Er zijn zeven woningen en het landgoed beschikt over een grote tuin met zwembad. Vanuit deze oase van rust kun je excursies maken naar Firenze, Siena en Perugia. Je kunt ook wandelen of paardrijden door de uitgestrekte bossen.

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiewoningen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat ruim 35 jaar en verzorgde in 2016 bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal 22.000 vakantiewoningen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend geprijsde vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be.

Consumenten kunnen voor meer informatie terecht op www.belvilla.be.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Twitter: http://twitter.com/belvilla_pers | @Belvilla_pers
Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

 

Glenaki, Kristien Basting of Lien Deleu via tel. +32-(0)50 61 42 07 of +32-(0) 50 61 42 15 of e-mail: Kristien@glenaki.com of Lien@glenaki.com.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken