Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Medianieuwsbrief Belvilla ‘Nieuwe vakantiewoningen met een verhaal’ – 1/4

Vier nieuwe vakantiewoningen in het Belvilla aanbod, elk met hun eigen verhaal

Eindhoven, 4 Februari 2014

In deze eerste van vier media nieuwsbrieven van 2014 stellen we graag vier nieuwe bijzondere aanwinsten voor. In ons aanbod aan vakantiewoningen, in zowat alle landen van Europa en op maat van iedereen, steekt een mix van bijzondere, fascinerende woningen, met een eigen verhaal of een aparte geschiedenis. Van trendy, charmant tot streekeigen en buitengewoon. Van kasteel tot boomhut en van grotwoning tot woonboot. We nemen u graag mee naar vier nieuwe juweeltjes…

Siciliaanse grotwoning

Heel wat vakantiewoningen in ons aanbod zijn bijzonder omwille van de inrichting of de architectuur van het huis. Het is bijvoorbeeld mogelijk om je vakantie door te brengen in een typische trullo. Dat zijn kegelvormige gebouwtjes die je alleen maar in de Italiaanse regio Puglia vindt. Tevens bijzonder, zijn onze grotwoningen, zoals in het Siciliaanse stadje Modica waar tal van prehistorische grotten omgebouwd zijn tot woningen. Eén van die stenen grotten is zopas toegevoegd aan ons portfolio. De grotwoning omvat een studio voor twee personen, een comfortabele ruimte die dienst doet als woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en berging. Modica ligt in het zuiden van Sicilië, dichtbij de barokstad Noto. De grotwoning Dammuso is een uitvalsbasis om een van de mooiste regio’s van Sicilië te verkennen, onder meer de prachtige havenstad Siracusa en de aantrekkelijke stranden in het natuurpark Vendicari.

Nostalgisch spoorweghuis in de Dordogne

In zowat alle Europese landen zijn door de opkomst van de auto tal van spoorlijnen opgedoekt. Veel van die spoortrajecten zijn overwoekerd door het groen, sommige worden nu als fietsroutes gebruikt en van de vroegere spoorweghuisjes zijn er enkele die een nieuwe functie hebben gekregen, onder meer als vakantiewoning. Ook in ons aanbod is dit type woning te vinden. In Bussière-Galant, in de Dordogne, kon Belvilla onlangs een authentiek Frans spoorweghuis toevoegen, genaamd 'Les Deux Tourterelles Rouge'. Deze vrijstaande gîte is omringd door groen en heeft een rustige ligging aan een doodlopende weg. De tuin van 1100 m2 biedt veel ruimte voor gezinnen met kinderen. Dit oude spoorweghuisje is dé plek om de batterijen weer op te laden, om te wandelen, te fietsen en om excursies te maken naar steden als Perigueux en Limoges.

Voormalige boerderij in Tirol

In ons aanbod steken verschillende (voormalige) boerderijen of boerenwoningen. Deze woningen zijn uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen, omdat ze vaak vrijstaand zijn en veel speelruimte rond de woning hebben. In Westendorf, in Tirol, staat onze nieuwe aanwinst, de voormalige boerderij Getznerhof, helemaal vrijstaand, omringd door bergen en met plaats voor acht personen. In de ruime woonkamer staat nog een typische Oostenrijkse houtkachel, extra gezellig tijdens de herfst- en wintermaanden. Er zijn zes aparte slaapkamers en dus ook geschikt voor groepen.

19de–eeuwse, Italiaanse villa

In het plaatsje Capannori, dichtbij Lucca, Toscane, staat onze nieuwe vakantiewoning ‘Villa La Terrazza’. In ons aanbod hebben we meerdere villa’s, met privézwembad, omringd door groen en een prachtige tuin. Sommige villa’s vallen onder ons luxe label ‘Elite Collection’ voor als het ietsje meer mag zijn. Villa La Terrazza ligt ideaal voor excursies naar het binnenland en de kust van Toscane. De luchthaven van Pisa is niet ver weg en ook prachtige steden als  Florence, San Gimignano en Volterra liggen binnen handbereik. In de vakantiewoning is er plaats voor zes personen en de woning is sfeervol ingericht met antieke meubels. Nabij de woning vind je andere historische landhuizen met prachtige tuinen waarvan de meeste open zijn voor het publiek.

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiewoningen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat ruim 35 jaar en verzorgde in 2016 bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal 22.000 vakantiewoningen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend geprijsde vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be.

Consumenten kunnen voor meer informatie terecht op www.belvilla.be.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Twitter: http://twitter.com/belvilla_pers | @Belvilla_pers
Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

 

Glenaki, Kristien Basting of Lien Deleu via tel. +32-(0)50 61 42 07 of +32-(0) 50 61 42 15 of e-mail: Kristien@glenaki.com of Lien@glenaki.com.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken