Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Huizenjacht geopend

Belvilla biedt handige tools voor het vinden van de ideale vakantiewoning

Eindhoven, 2 Maart 2012

In vier afleveringen van het televisieprogramma ‘Huizenjacht’, op VT4, worden vakantiewoningen van Belvilla in de Ardennen in beeld gebracht. Belvilla is de grote specialist voor vakantiewoningen, in 20 Europese landen. Hoe vind je in een aanbod van 20.000 vakantiewoningen het ideale huis, de plek van je dromen, op je favoriete vakantiebestemming, op maat van jouw reisgezelschap en passend bij al je persoonlijke wensen? Bij Belvilla is dat perfect mogelijk want dankzij een reeks handige selectiecriteria kun je succesvol op huizenjacht.

ProfielMatch: zoeken op gevoel

Belvilla presenteert als eerste aanbieder van vakantiewoningen de formule ProfielMatch waarbij de websitebezoeker veel makkelijker de mooiste woning vindt. Door online jouw meest aansprekende beelden aan te klikken in een tiental fotoalbums, matcht het systeem je persoonlijke voorkeuren met circa 5.840 woningen. Dit is een revolutionair systeem, want de objectieve criteria die normaal gehanteerd worden voor een selectie, worden nu aangevuld met subjectieve criteria zoals sfeer en levensstijl. Met ProfielMatch wordt de huizenjacht een stuk makkelijker en ben je vrijwel zeker van een vakantiewoning-van-je-dromen.

Virtueel vakantiehuisbezoek

Er zijn op www.belvilla.be nog meer handige zoekmogelijkheden. Bepaalde vakantiewoningen kun je virtueel bezoeken, met videobeelden, net alsof je reeds een beetje ter plaatse bent. Ga bijvoorbeeld eens een kijkje nemen in vakantiewoning De Hytte in het Nederlandse Overijssel. Druk op ‘video’ en het is alsof de vakantie meteen begint want  je zit er middenin. Alle woningen met video op de website van Belvilla vind je makkelijk via een uitgebreide zoekingang, bij ‘thema’s’.

Zoekopdrachten en voorkeuren onthouden en delen

Het ‘jagen’ naar een ideale vakantiewoning wordt nog aangenamer door het onthouden van je zoekopdracht. Als je zoekt en de lijst met mogelijkheden te zien krijgt, kun je de oranje button met ‘opslaan’ aanklikken. Het is mogelijk om op een zelf gekozen termijn per e-mail herinnerd te worden aan je zoekopdracht die overigens continu aangepast wordt op beschikbaarheid.

Super handig, voor als je met andere mensen een vakantiewoning zoekt, is het opslaan van je favorieten door te klikken op ‘Toevoegen aan mijn favoriete huizen’. De selectie kun je dan, net als een opgeslagen zoekopdracht, e-mailen naar vrienden of familie die ook op huizenjacht zijn.

Met al deze instrumenten vind je bij Belvilla probleemloos de beste vakantiewoning. Misschien ga je dit jaar richting Ardennen zoals de programmamakers van VT4 en zoals ook de Belgen steeds meer doen (in 2011 ruim een kwart meer dan in 2010).

Huizenjacht op VT4

Do. 1 maart: Comme Nulle Part: http://nl.bevilla.be/BE-6940-117

Do. 8 maart: Villa Folie: http://nl.belvilla.be/BE-6660-35

Do. 15 maart: Le Chateau de Balmoral: http://nl.belvilla.be/BE-4900-27

Do. 22 maart: La Ferme du Père Louis: http://nl.belvilla.be/BE-4950-78

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiewoningen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat ruim 35 jaar en verzorgde in 2016 bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal 22.000 vakantiewoningen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend geprijsde vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be.

Consumenten kunnen voor meer informatie terecht op www.belvilla.be.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Twitter: http://twitter.com/belvilla_pers | @Belvilla_pers
Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

 

Glenaki, Kristien Basting of Lien Deleu via tel. +32-(0)50 61 42 07 of +32-(0) 50 61 42 15 of e-mail: Kristien@glenaki.com of Lien@glenaki.com.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken