Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Forse groei van wintersportboekingen

Eindhoven, 20 Oktober 2014

De boekingen voor het komende wintersportseizoen zijn volop aan de gang. Belvilla, specialist in vakantiewoningen, noteert in België een groei van maar liefst 18 % in vergelijking met de boekingen van vorig jaar.

Oostenrijk aan top

Voor de komende skiwinter kiest de grote meerderheid van de Belgen voor Oostenrijk (75 %) gevolgd door Frankrijk en Duitsland. Het lijstje met de populairste skigebieden van de Belgen ziet er als volgt uit:
1.    SKI-Optimal Hochzillertal – Tirol
2.    Skiwelt WilderKaiser-Brixental – Tirol
3.    Skicircus Saalbach Hinterglemm – Salzburgerland
4.    Zillertal Arena – Tirol
5.    Zell am See – Kaprun
 

Tijdens de kerstperiode op wintersport

Bij Belvilla vind je in een handomdraai de vakantiewoning waar je naar op zoek bent. Er is een winteraanbod van circa 3.500 woningen in Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Tsjechië, Italië en Spanje. Op de website, www.belvilla.be, kun je een vakantiewoning kiezen door bijvoorbeeld te filteren op criteria zoals ‘afstand tot de skilift’. Er zijn nu nog heel wat vakantiewoningen beschikbaar, zelfs voor de kerst- en nieuwjaarsperiode. Wie tijdens de kerstweek naar de sneeuw wil, heeft nog keuze uit zo’n 1.200 wintersportwoningen.
 

Wintersportwensen

De Belgen reizen elk op hun manier naar de wintersportoorden en Belvilla kan hier dankzij het brede en zeer veelzijdige aanbod makkelijk op inspelen. Belgen gaan graag met een groep op wintersport, gemiddeld met tien personen. Kinderen maken in de winter veelvuldig deel uit van het vakantiegezelschap. Er gaan gemiddeld 2 à 3 kinderen per boeking mee. Ook huisdieren zijn welkom bij Belvilla. Binnen het aanbod zijn maar liefst 1.750 wintersportwoningen waar ook een huisdier toegelaten is. Van de Belgische wintersportboekingen neemt 5% een huisdier mee. Verder blijkt dat de wintersporters in hun vakantiehuis een open haard, afwasmachine en wifi wensen. Zo’n twee op de drie wintersporthuizen bieden momenteel draadloos internet aan en dit aantal neemt sterk toe. Zij die nog meer luxe wensen, biedt Belvilla ook een ruime keuze in vakantiewoningen met wellness, goed voor maximaal genieten na een dagje op de piste.
 

Dichtbij

Ook voor een korte winterse break, een verlengd weekend bijvoorbeeld, kun je bij Belvilla terecht. Vanuit België reis je makkelijk naar enkele nabij gelegen skiregio’s waar Belvilla ook een mooi aanbod vakantiewoningen heeft. Een short ski in de Vogezen, bijvoorbeeld in Ventron, Gérardmer of La Bresse, is een mogelijkheid.

 

Info: www.belvilla.be/wintersport-chalet

 

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiewoningen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat ruim 35 jaar en verzorgde in 2016 bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal 22.000 vakantiewoningen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend geprijsde vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be.

Consumenten kunnen voor meer informatie terecht op www.belvilla.be.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Twitter: http://twitter.com/belvilla_pers | @Belvilla_pers
Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

 

Glenaki, Kristien Basting of Lien Deleu via tel. +32-(0)50 61 42 07 of +32-(0) 50 61 42 15 of e-mail: Kristien@glenaki.com of Lien@glenaki.com.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken