Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

De vakantiewoningen van Euro Relais gaan verder onder de naam Belvilla

Groeiende markt van de vakantiehuizen

Brugge, 6 November 2009

De vakantiewoningen van Euro Relais, sinds jaren actief op de groeiende markt van de vakantiehuizen, gaan verder onder de naam Belvilla, marktleider in de Benelux wat betreft het aantal vakantiewoningen. De officiële omschakeling gebeurde op 4 november toen ook de vernieuwde website www.belvilla.be online ging.

In principe blijft alles bij het vertrouwde. Het aanbod en het aantal woningen blijven hetzelfde maar wordt aangeboden onder een andere naam en krijgt een nieuwe look en feel passend bij hetgeen waar Belvilla voor staat. Belvilla bestond reeds in België, maar is nog niet zo bekend. In de rest van Europa is Belvilla echter reeds geruime tijd een gevestigde waarde.
Alle vakantiewoningen worden getoetst aan de hand van de drie Belvillapijlers:

  1. Een Belvilla is uniek
  2. Gelegen op een plek waar altijd iets te beleven is
  3. Belvilla’s zijn aantrekkelijk geprijsd

Het aantal gasten dat Belvilla mag ontvangen is aanzienlijk want jaarlijks verblijven ruim 500.000 gasten, vooral uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië in één van de vakantiehuizen van Belvilla. Het bedrijf kan bogen op dertig jaar ervaring hetgeen resulteert in een uniek product met een aantrekkelijke prijs. Het gaat om 18.000 vakantiehuizen in 18 Europese landen, goed voor een weekendje weg, een zomer- of wintersportvakantie of gewoon een vakantie tussendoor. Opmerkelijk is de veelzijdigheid van het aanbod zowel geografisch (in de bergen, aan zee, in het binnenland) als naar vorm (een knusse gîte, een kasteel voor groepen, een appartement in hartje Rome, een superluxe droomvilla en zelfs een eenvoudige boomhut).

Belvilla-vakantiewoningen zijn uniek. De gezellige, huiselijke sfeer, comfort, een regionaal karakter en grote privacy zijn enkele van de vele aandachtspunten waaraan een Belvilla moet voldoen. De aantrekkelijke prijs en de gunstige ligging van de woningen in een omgeving waarin veel te zien en te beleven is, maken een Belvilla tot de ideale vakantiewoning. Een vakantiewoning boeken bij Belvilla biedt alleen maar zekerheden, vooral de garantie dat het huis aan de wensen voldoet. De inkopers van Belvilla hebben jarenlange ervaring, kennen de huizen, hebben intensief contact met de eigenaars en de classificatie gebeurt nauwgezet, op basis van strikte criteria die aan elke vakantiewoning één ster (eenvoudig) tot vijf sterren (luxueus) toekennen.
Zoeken naar een vakantiewoning en boeken kan bijzonder vlot via www.belvilla.be waar dus vanaf begin november het aanbod terug te vinden is in een vernieuwde omgeving.

Een groeiende markt

Recent onderzoek toont aan dat meer en meer Belgen kiezen voor een vakantiewoning. De laatste jaren is er een duidelijke groei gesignaliseerd ten opzichte van voorgaande jaren. Hoewel de meerderheid nog steeds voor hotels kiest, wordt de kloof tussen hotel verblijven en vakantiewoningen steeds kleiner. Het verblijven in een vakantiewoning brengt immers veel voordelen met zich mee, zoals veel privacy en vrijheid. “Je kunt bijvoorbeeld zoveel bommetjes maken in je privézwembad, als je wilt. Of ontspannen ontbijten in je pyjama,” aldus Hedwig Wassing, directeur Belvilla. “Bovendien houd je bij een vakantiewoning de verdere kosten in de hand, doordat je zelf kunt koken. Voor kleine kinderen geeft dit ook rust. En als zij in bed liggen, hebben de volwassenen nog volop ruimte om gezellig samen te zijn. Dat is toch wel wat anders dan in een hotelkamer.”

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiewoningen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat ruim 35 jaar en verzorgde in 2016 bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal 22.000 vakantiewoningen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend geprijsde vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be.

Consumenten kunnen voor meer informatie terecht op www.belvilla.be.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Twitter: http://twitter.com/belvilla_pers | @Belvilla_pers
Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

 

Glenaki, Kristien Basting of Lien Deleu via tel. +32-(0)50 61 42 07 of +32-(0) 50 61 42 15 of e-mail: Kristien@glenaki.com of Lien@glenaki.com.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken