Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

De romantiek van een vakantiewoning

Ook voor een huwelijksreis, zoals Sylvia Van Driessche en Jelle De Beule deden!

Eindhoven, 5 Juli 2011

Het hoeft niet altijd een leuk hotelletje op de buiten te zijn als je uitkijkt naar een romantisch vakantieverblijf. Juist in een vakantiewoning kun je ondergedompeld worden in de sfeer van romantiek door het persoonlijke karakter en het hoge privacyniveau. Heel wat vakantiewoningen van Belvilla zijn uitgelezen plaatsen voor een huwelijksreis, een huwelijksfeest of ‘gewoon’ een romantisch verblijf, zoals Sylvia Van Driessche en Jelle De Beule hebben ervaren.

Bekende Vlamingen in 15e-eeuws, Toscaans landhuis

De bruiloft van Sylvia Van Driessche en Jelle De Beule is niet onopgemerkt voorbij gegaan. De presentatrice van Idool 2011 en haar echtgenoot, televisiemaker en één van de mannen van Neveneffecten, kozen voor hun huwelijksreis voor de romantiek van een vakantiewoning van Belvilla. Zij gingen naar Toscane waar ze met een groep vrienden en familie hun intrek namen in de vakantiewoning Tutto Alica. Dit 15e-eeuwse landhuis, bestaand uit diverse appartementen plus een bijgebouw, biedt als geheel plaats aan 25 personen. Hierdoor genieten alle gasten van voldoende ruimte en privacy. Er is een mooi terras, een grote tuin en een openluchtzwembad. Op aanvraag zijn zelfs diverse activiteiten en evenementen te organiseren, zoals (huwelijks)feesten, Toscaanse diners, proeverijen en kookcursussen. Vanuit deze romantische vakantiewoning kun je uitstapjes maken naar San Gimignano, Pisa, Florence en andere sfeervolle plaatsen in Toscane (http://nl.belvilla.be/IT-56036-10).

Verona, stad van de liefde

Niet alleen Toscane is een bestemming vol romantiek. Wat te denken van een stedentrip naar Verona, de stad van Romeo en Julia. In een 17e-eeuws gebouw vind je Borgo Tascherio, een gezellig vakantieappartement in het hart van Verona. In slechts tien minuutjes lopen, sta je bij het beroemde balkon waar Romeo zijn liefde aan Julia verklaarde. Ook op loopafstand is de eeuwenoude arena, tegenwoordig het decor van prachtige operavoorstellingen (http://nl.belvilla.be/IT-37129-01).

Sprookjesachtige kastelen in heel Europa

Een kasteel geeft natuurlijk ook een prachtige ambiance. Belvilla biedt er tientallen aan waar je met een grote groep, maar ook in klein gezelschap romantisch kunt verblijven. Je vindt ze in diverse landen, maar vooral in Frankrijk, Italië en België (http://nl.belvilla.be/vakantiehuis-in-een-kasteel). Il Corpo di Guardia is bijvoorbeeld een kasteelappartement aan zee in Zuid-Italië. Of logeer in je ‘eigen’ château in de Loire, de kasteelregio bij uitstek. Hier biedt Belvilla het luxe Château de Dangeul aan voor tien personen.

Trouwen in een molen of agriturismo

Wie ook nog eens ter plaatse wil trouwen, kan hiervoor eveneens bij Belvilla terecht. In het hart van Nederland, in het Land van Maas en Waal, staat de sfeervol ingerichte molen De Verrekijker. Deze molen biedt plaats aan twaalf personen en doet zijn naam alle eer aan, want de vergezichten zijn inderdaad schitterend. Voor een originele trouwlocatie ben je hier aan het juiste adres. In de molen wordt het burgerlijke ja-woord gegeven en voor een eventuele kerkelijke zegening ga je naar het naastgelegen kapelletje (http://nl.belvilla.be/NL-6617-01).

Ook een agriturismo met trouwgelegenheid kun je bij Belvilla boeken, bijvoorbeeld op een boerderij in bedrijf in San Casciano, Toscane. Op dit domein is een oud kerkje dat op verzoek gebruikt kan worden voor huwelijken. Belvilla biedt hier zes vakantieappartementen aan, die je ook gelijktijdig kan huren. Ze liggen rond een grote tuin met zwembad en bieden uitzicht op de mooie omgeving. Als je houdt van een glaasje smaakvolle Chiantiwijn is dit beslist dé plek om je vakantie door te brengen, want deze wordt ter plaatse geproduceerd, net als olijfolie (huiscodes IT-50026-03 t/m IT-50026-08).

Info: www.belvilla.be

Fotobijschrift

Pas getrouwd koppel Sylvia van Driessche en Jelle De Beule voor het zwembad van hun vakantiewoning Tutto Alica in Toscane.

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiewoningen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat ruim 35 jaar en verzorgde in 2016 bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal 22.000 vakantiewoningen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend geprijsde vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be.

Consumenten kunnen voor meer informatie terecht op www.belvilla.be.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Twitter: http://twitter.com/belvilla_pers | @Belvilla_pers
Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

 

Glenaki, Kristien Basting of Lien Deleu via tel. +32-(0)50 61 42 07 of +32-(0) 50 61 42 15 of e-mail: Kristien@glenaki.com of Lien@glenaki.com.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken