Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

De absolute toppers van Belvilla in 2014

De beste vakantiewoningen winnen een Belvilla Award

Eindhoven, 12 Januari 2015

Recentelijk organiseerde Belvilla de Belvilla Awards in acht regio’s in Europa, verspreid over alle twintig landen van de vakantiehuisexpert. Per regio wint één absolute topwoning de Belvilla Award. De awards zijn in het leven geroepen om de echte topwoningen te belonen. Reviews en enquêtecijfers van eerdere gasten spelen daarbij een belangrijke rol, aangevuld met aspecten als betrokkenheid, service en gastvrijheid van de huiseigenaar, beoordeeld door Belvilla. Hieronder een kleine selectie van dé vakantiewoningen van 2014. Neem voor alle Belvilla-Award-winnaars een kijkje op de website met tophuizen.

Nederland – Vakantiebungalow “Wateren”

De vakantiebungalow “Wateren” bevindt zich in Wateren, met het water van de vijver voor de achterdeur. De bungalow is gelegen aan de rand van natuurgebied Drents-Friese Wold. Niet alleen de diverse terrassen, deels overdekt, maar ook de gezelligheid en een bijzonder aardige eigenaar worden geroemd.

België – Vakantiehuis “Le 41”

Vakantie Le 41 wint de Belvilla Award voor de vierde keer op rijDit huis valt erg in de smaak bij de gasten en scoort hoog op service en gastvriendelijkheid. Het sleept al voor het vierde jaar op rij de Belvilla Award in de wacht. Le 41 ligt in de prachtige streek van Luik. Je kan genieten van het mooie uitzicht van op het terras. Wandelaars zullen hier maar al te graag komen, want het huis ligt in de bossen. Ook hier wordt de eigenares van het vakantiehuis geprezen voor haar vriendelijkheid.

Duitsland – “Kaifenheimer Mühle”

De Duitse winnaar van de Belvilla Awards is de vakantiewoning Kaifenheimer Mühle, die op een ruim duizend jaar oud molencomplex gelegen is. De woning bevindt zich op een groot landgoed in de Eifel. Vooral voor koppels zeker de moeite waard, want het gaat om een studio voor twee personen.


Frankrijk – “La Folie 2”

Tussen de Loire en de Morvan staat de fermette “La Folie 2” uit 1650. Het is een huis in boerderijstijl. Dit charmante karakter is niet het enige wat de gasten heeft overtuigd. Oog voor detail speelt zeker mee. Er zijn namelijk diverse kunstwerken en je kan er een uitgebreide dvd-, cd- en boekencollectie terugvinden. Er hangen hangmatten en er staan ook twee fietsen. Geen tijd om je te vervelen in dit huis!

Italië – Vakantiehuis “L’Antico Fienile”

Wie liever naar het zuiden trekt om te genieten van de Italiaanse zon, kan verblijven in deze prachtige boerderij uit het jaar 1000. L’Antico Fienile staat op een domein van 50 hectaren met kastanjebomen, eiken, olijfbomen en weilanden. Je kijkt uit op de middeleeuwse stad Arezzo. Eigenares Gabriella en haar familie staan garant voor een zeer warm welkom.


Alle 51 award-winnaars: http://nl.belvilla.be/tophuizen.

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiewoningen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat ruim 35 jaar en verzorgde in 2016 bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal 22.000 vakantiewoningen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend geprijsde vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be.

Consumenten kunnen voor meer informatie terecht op www.belvilla.be.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Twitter: http://twitter.com/belvilla_pers | @Belvilla_pers
Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

 

Glenaki, Kristien Basting of Lien Deleu via tel. +32-(0)50 61 42 07 of +32-(0) 50 61 42 15 of e-mail: Kristien@glenaki.com of Lien@glenaki.com.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken