Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Buitengewone logeeradresjes in het land, op het water en zelfs in de lucht…

Eindhoven, 7 Mei 2013

Met 20.000 vakantiewoningen verspreid over heel Europa biedt Belvilla een breed scala aan originele vakantiewoningen. Logischerwijs vind je deze op het land, maar ook in het land, op het water en in de lucht. Buitengewoon verrassende woningen voor als het eens out of the box mag zijn.

In het land? Ja IN het land!

Op verschillende plaatsen in Europa kan je via Belvilla vakantiewoningen overnachten in een grot, in het land dus! In het Spaanse Castilië kun je een rustieke grotwoning huren in de kloof van de Jucar rivier. De grotwoning Verde Júcar is volledig gerestaureerd met behoud van het oorspronkelijke karakter en er is zelfs een bad uitgehouwen in de rotsen.
Omgeven door een imponerende natuur vind je op Kreta een vakantiewoningencomplex van tien woningen, Aspro Potami, waarvan sommige uitgehouwen in de rotsen. Ideaal om met verschillende families heen te gaan waarbij voor eenieder voldoende privacy is te vinden.  Het is  mogelijk om het in zijn geheel te huren, goed voor 33 levensgenieters.

Op het water: vakantie op een boot

Misschien droomde je er al wel eens van, wonen op een woonboot zonder buren of juist vanwege het rustgevende geluid van het kabbelende water. Dankzij Belvilla kan je deze  ervaring opdoen als je kiest voor  één van de vakantie’woningen’ op het water. Zo kan je logeren op de  luxueuze motorjacht Callisto Sur La Côte d’Azur. Er is plaats voor vier personen en is gelegen in de haven van St-Raphaël aan de, hoe kan het ook anders, Côte d’Azur. Zo kan je in stijl en in alle rust genieten.

Ben je met een grote groep? Dan is de Scorpios Loodsboot IV een origineel slaapadres. Met een lengte van wel 50 meter lang biedt deze boot ruimte voor 26 personen en dat op maar 200 meter van het strand. Deze vakantiewoning-op-het-water ligt in Oostende. De eenvoudige maar gezellige boot is een fantastisch vakantieadres voor vriendengroepen of families.
De vakantieboten van Belvilla liggen niet altijd aan zee maar soms ook op een kanaal, bij een rustig dorp of in een sfeervol merengebied zoals Friesland bijvoorbeeld.
Voor een vakantiewoning aan zee kan je tevens kiezen uit ruim 1900 locaties, allemaal op minder dan 5 km van zee, verspreid over België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Italië, Kroatië, Nederland, Portugal, Spanje en Turkije. Ga op zoek via www.belvilla.be/vakantiehuis-aan-zee en je vindt makkelijk jouw ideale Belvilla aan zee.

In de lucht

Een vakantiewoning in de lucht! Wat moet je je daar bij voorstellen? Wat zou je denken van een gezellige plek met zijn tweetjes in een boomhut op Corsica? De naam van de ‘vakantiewoning’ doet het allermooiste vermoeden en inderdaad, in La Cabane du Rêveur (Dromershut) beleef je een droomvakantie.
Minstens even bijzonder en origineel is een vakantiewoning in een vliegtuig. La Caravelle staat wel aan de grond in het plaatsje Xertigny in de Vogezen. Er is plaats voor vier personen en niet bevreesd er zijn bedden aanwezig. Roken mag niet maar de seatbelts mogen wel worden losgemaakt voor allerlei uitstappen in één van de mooiste vakantieregio’s van Frankrijk.

Op zoek naar zuivere lucht, goed voor lichaam en geest, vind je in een luchtkuuroord. Bijvoorbeeld het Bühlertal in het Zwarte Woud waar je de vakantiewoning Am Kastanienwald voor zes personen kunt huren midden in de wijngaarden. Ook in het luchtkuuroord Renhershausen beleef je een prachtige vakantie. Vanuit de Historische Vakwerkboerderij, die je helemaal voor jezelf kan huren, ontdek je de vakantiegebieden Sauerland en Erderbergland. In de directe omgeving van de woning zijn er wandelpaden, fietsroutes, historische stadjes en dat alles in een streek die nog maar nauwelijks gekend is door toeristen.

Voor het volledige aanbod van Belvilla: www.belvilla.be.

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiewoningen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat ruim 35 jaar en verzorgde in 2016 bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal 22.000 vakantiewoningen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend geprijsde vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be.

Consumenten kunnen voor meer informatie terecht op www.belvilla.be.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Twitter: http://twitter.com/belvilla_pers | @Belvilla_pers
Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

 

Glenaki, Kristien Basting of Lien Deleu via tel. +32-(0)50 61 42 07 of +32-(0) 50 61 42 15 of e-mail: Kristien@glenaki.com of Lien@glenaki.com.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken