Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Beste Belvilla vakantiewoning van België staat in de Ardennen

Le41 wint voor 5e keer Belvilla Award

Eindhoven, 27 Januari 2016

Eindhoven, 28 januari 2016 – Le 41, gelegen in Sougné-Remouchamps (Aywaille) in de Luikse Ardennen,  heeft voor het 5e jaar op een rij de Belvilla Award gewonnen. Zowel de gasten als de Belvilla jury roemen de veelzijdigheid van de woning. Voor deze award werden alle ruim 1.400 Belgische vakantiewoningen van Belvilla op verschillende punten beoordeeld, waaronder de populariteit van de woning en gastvriendelijkheid van de huiseigenaar. De gastwaardering voor het winnende vakantiehuis is gemiddeld een 9,6.

Regio belangrijk voor vakantiekeuze

Beste Belvilla vakantiewoning van België staat in de ArdennenDe locatie van de vakantiewoning speelde een grote rol bij de winst van Le 41. Zo noemden verschillende gasten van het huis de vele mogelijkheden door de mooie ligging in de natuur. Activiteiten als wandelen, mountainbiken en kayakken werden benoemd. De jury beaamt de rol van de regio: “We zien dat de locatie sterk medebepalend is bij de keuze voor een specifieke vakantiewoning.” Madame Jacquet, eigenaar van het winnende vakantiehuis, reageert: “We zijn bijzonder blij en fier om voor de vijfde keer op rij deze award binnen te halen!” 

Groeiende populariteit België

De populariteit van België bij vakantiegangers laat de afgelopen jaren een sterke groei zien. Uit cijfers van de FOD Economie blijkt dat het toeristenaantal in 5 jaar tijd met bijna 20% is gestegen. In 2014 bezochten meer dan 14 miljoen toeristen het land. Vijf jaar geleden waren dit er nog ongeveer 12 miljoen. De provincie Luik draagt hier een groot deel aan bij: jaarlijks bezoeken ongeveer 900.000 toeristen de provincie. Het grootste deel van deze toeristen zijn op vakantie in eigen land. Buitenlandse toeristen komen met name uit de buurlanden Nederland en Frankrijk. De boekingsaantallen van Belvilla in de Ardennen ondersteunen deze groei en tonen de afgelopen twee jaar zelfs ongeveer 14% meer bezoekers per jaar.

De populariteit van België bij vakantiegangers laat de afgelopen jaren een sterke

Ardennen grote winnaar

Ook plek twee en drie van de Belvilla Awards staan in de Belgische Ardennen. Vakantiehuis La Linotte in Arville (Saint-Hubert) heeft de tweede plaats gewonnen. De derde plaats is voor Le Mareaubois in Henegouwen. 

Ieder jaar reikt Belvilla prijzen uit aan eigenaren van vakantiewoningen met veel ingevulde enquêtes, een hoog enquêtecijfer, leuke tips van de eigenaar en een goede huispresentatie in woord en beeld. Deze awards onderstrepen de boodschap van de marktleider in vakantiewoningen: “Je wordt niet zomaar een Belvilla” en stimuleren vakantiehuiseigenaren nog meer om hun woning steeds verder te optimaliseren. Meer informatie over de awards: http://nl.belvilla.be/tophuizen.

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiewoningen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat ruim 35 jaar en verzorgde in 2016 bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal 22.000 vakantiewoningen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend geprijsde vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be.

Consumenten kunnen voor meer informatie terecht op www.belvilla.be.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Twitter: http://twitter.com/belvilla_pers | @Belvilla_pers
Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

 

Glenaki, Kristien Basting of Lien Deleu via tel. +32-(0)50 61 42 07 of +32-(0) 50 61 42 15 of e-mail: Kristien@glenaki.com of Lien@glenaki.com.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken