Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Belvilla zet vakantiewoningen in als slim alternatief voor conferentieoord

Business Belvilla’s voor zakelijke bijeenkomsten

Eindhoven, 2 Juni 2010

Meerdaagse strategie- en teambuildingsessies vinden traditioneel plaats in (vaak dure) conferentieoorden. Nu veel bedrijven de broekriem aantrekken, groeit echter de vraag naar zakelijke verblijfsmogelijkheden in een inspirerende omgeving tegen een aantrekkelijke prijs. Vakantiewoningenspecialist Belvilla speelt in op deze ontwikkeling en is er van overtuigd dat het verblijf in een kasteel, een oude pastorie of een volledig gerenoveerde hoeve bijdraagt aan een ongedwongen en comfortabele werksfeer. Daarom biedt zij nu Business Belvilla’s; een bijzondere selectie representatieve vakantiewoningen geschikt voor zakelijke sessies.

De Business Belvilla’s zijn zonder uitzondering fraai gelegen en gevestigd in de buurt van verschillende sport- en ontspanningsfaciliteiten. Daardoor zijn ze zeer geschikt om een zakelijke sessie te verrijken met activiteiten in het kader van teambuilding. Ook heeft de huiselijke setting van het verblijfsoord vaak een inspirerend effect. Volgens Belvilla-directeur Hedwig Wassing is de markt nu rijp voor dit nieuwe aanbod. “We merken dat bepaalde vakantiewoningen nu ook door bedrijven worden gehuurd. Er is vraag naar vergaderruimte met iets extra’s en onze huizen bieden precies dat. Met name de ongedwongen vakantiesetting blijkt de teamspirit sterk te bevorderen.” 

Volledig gefaciliteerd

Belvilla start met een 75-tal speciaal geselecteerde woningen in Nederland, België (Vlaanderen en Ardennen) en Duitsland. Het gaat om huizen met veel comfort, goed uitgeruste keuken en voldoende slaap- en badkamers, die alle een geschikte ruimte bieden om te vergaderen. Afhankelijk van de locatie biedt het huis ook een separate vergaderruimte, draadloos internet, een beamer of presentatieschermen. De basisvoorzieningen kunnen in overleg worden uitgebreid met aanvullende diensten zoals catering en activiteiten. De woningen zijn zo geselecteerd dat ze voldoende privacy bieden voor teams van 4 tot 50 personen, met soms tot wel 22 slaapkamers in een huis.

“Op dit moment zoeken veel bedrijven naar locaties voor hun najaarsmeetings en daarom hebben we besloten om Business Belvilla’s nu te lanceren”, aldus Wassing. Vanaf nu zijn de Belvilla’s voor zakelijk gebruik te boeken via de website www.belvilla.be/vergaderlocatie. Daarbij kan eenvoudig gezocht worden op zowel locatie als voorkeursfaciliteiten en bijvoorbeeld aantal slaapkamers.

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiewoningen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat ruim 35 jaar en verzorgde in 2016 bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal 22.000 vakantiewoningen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend geprijsde vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be.

Consumenten kunnen voor meer informatie terecht op www.belvilla.be.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Twitter: http://twitter.com/belvilla_pers | @Belvilla_pers
Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

 

Glenaki, Kristien Basting of Lien Deleu via tel. +32-(0)50 61 42 07 of +32-(0) 50 61 42 15 of e-mail: Kristien@glenaki.com of Lien@glenaki.com.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken