Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Belvilla zet drones in voor betere huisfotografie

Luchtfoto’s dragen bij aan informatiebehoefte

Eindhoven, 4 November 2014

Belvilla zet drones in voor betere huisfotografieVooraf weten wat je op vakantie kan verwachten. Dat is wat veel mensen willen als ze een vakantiehuis huren. Om nog beter tegemoet te komen aan deze behoefte van vakantiegangers, zet Belvilla nu drones in. Met de luchtfoto’s van deze onbemande vliegtuigjes kan de vakantiehuisspecialist extra informatie geven over de ligging van het vakantiehuis en bij websitebezoekers veel onzekerheid wegnemen.

Inzetten voor drones voor een betere service

Bjorn Berg-Andersen - directeur BelvillaVakantiehuizenspecialist Belvilla zet de drones in voor een betere service. Belvilla-directeur Bjørn Berg-Andersen meldt: “Eerlijke en uitgebreide informatie van ieder vakantiehuis; dat is wat mensen van Belvilla mogen verwachten. De inzet van drones past bij deze verwachting. Een drone biedt de mogelijkheid om lastig te fotograferen vakantiehuizen goed in beeld te brengen. Denk bijvoorbeeld aan woningen in de bergen, aan het water en midden in de bossen. Deze luchtfoto’s geven waardevolle, aanvullende informatie op de uitgebreide huispresentatie die reeds bestaat uit bijvoorbeeld de weergave van ieder vakantiehuis in Google Maps.”

Bergwoning vanuit vogelperspectief

Belvilla is gestart met de inzet van drones voor luchtfotografie in Oostenrijk. Berg-Andersen licht toe: “Vanwege de vele vakantiehuizen tegen de berghelling was het voor ons logisch om in de Alpen een piloot project met drones te starten. We tasten momenteel de mogelijkheden af om ook in andere regio’s drones in te zetten.” Hieronder het voorbeeld van Chalet Sonnberg in Maria Alm met luchtfoto’s van een drone.

Chalet Sonnberg gefotografeerd vanaf de grondChalet Sonnberg gefotografeerd vanuit een drone

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiewoningen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat ruim 35 jaar en verzorgde in 2016 bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal 22.000 vakantiewoningen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend geprijsde vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be.

Consumenten kunnen voor meer informatie terecht op www.belvilla.be.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Twitter: http://twitter.com/belvilla_pers | @Belvilla_pers
Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

 

Glenaki, Kristien Basting of Lien Deleu via tel. +32-(0)50 61 42 07 of +32-(0) 50 61 42 15 of e-mail: Kristien@glenaki.com of Lien@glenaki.com.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken