Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Belvilla verdubbelt aanbod op Mallorca

Groeiende behoefte aan vakantiehuizen op de Balearen

Eindhoven, 27 Mei 2014

Vakantiewoningenspecialist Belvilla verdubbelt het aanbod op het Spaanse eiland Mallorca naar bijna negentig vakantiehuizen. Deze toename komt voort uit de groeiende internationale behoefte aan vakantiewoningen op het grootste eiland van de Balearen.

Focus op het authentieke noorden en binnenland

Belvilla richt zich qua aanbod op het authentieke noorden en binnenland van Mallorca. Dit gedeelte van het eiland kenmerkt zich door pittoreske (vissers)dorpjes, mooie natuur en prachtige baaien met kristalhelder zeewater plus heerlijke zandstranden. Waar je in de drukke hoofdstad Palma de Mallorca vooral hoogbouw aantreft, zie je in het noorden en het binnenland juist veel laagbouw. De vakantiewoningen van Belvilla zijn dan ook grotendeels vrijstaand, zoals villa’s, landhuizen en boerderijen, waarvan de meeste beschikken over een zwembad en wifi. Belvilla richt zich met dit aanbod op gezinnen en kleine groepen, zoals een reisgezelschap van drie generaties of meerdere samen reizende gezinnen. De vakantiehuizen op Mallorca hebben over het algemeen drie à vier sterren.

Voldoende beschikbaarheid voor de zomer

Belvilla verwacht de komende tijd het aanbod verder uit te breiden. De eerste stap is gezet met vakantiewoningen die voor aanstaande zomer nog voldoende beschikbaarheid bieden. Meerdere low cost airlines vliegen op Mallorca, wat het eiland vanaf diverse luchthavens een goede en betaalbare bereikbaarheid geeft. Belvilla biedt ook vakantiehuizen aan op andere eilanden van de Balearen, vooral op het populaire Ibiza met tachtig vakantiehuizen.

Belvilla vakantiehuizen op Mallorca: www.belvilla.be/vakantiehuis-mallorca-spanje
 

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiewoningen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat ruim 35 jaar en verzorgde in 2016 bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal 22.000 vakantiewoningen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend geprijsde vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be.

Consumenten kunnen voor meer informatie terecht op www.belvilla.be.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Twitter: http://twitter.com/belvilla_pers | @Belvilla_pers
Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

 

Glenaki, Kristien Basting of Lien Deleu via tel. +32-(0)50 61 42 07 of +32-(0) 50 61 42 15 of e-mail: Kristien@glenaki.com of Lien@glenaki.com.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken