Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Belvilla vakantiewoningen nu ook in Griekeland

Brugge, 17 December 2009

Belvilla, specialist in de online verhuur van vakantiewoningen, biedt sinds kort vakantiehuizen aan in echte Griekse sferen. Het is een logisch antwoord op de groeiende populariteit van dit soort verblijven in het mediterrane vakantieland.

Kreta, Rhodos, Corfu, Chios, Lefkas en Santorini staan nu reeds in het aanbod en in 2010 zal Belvilla dit uitbreiden naar Kos, Mykonos, Athene en de Peloponnesos. De Griekse vakantiewoningen van Belvilla zijn sfeervol, authentiek, met een regionaal karakter. Het aanbod is verscheiden: van luxe privé villa’s met zwembad en kleinschalige eco-residenties tot canava’s, een soort grotwoningen. De woningen zijn makkelijk bereikbaar (combinatie vliegtuig – huurwagen) en liggen op aantrekkelijke locaties, weg van het massatoerisme.

Tijdens een verblijf in een Griekse vakantiewoning ontdek je het echte, landelijke Griekenland met zijn olijfgaarden en zijn panorama’s over de zee. Directeur van Belvilla, Hedwig Wassing, zegt: “Er is vanuit België een grote vraag naar self-catering accommodaties in Griekenland. Het land heeft een enorm potentieel. Wij hebben dan ook een selectie gemaakt van de belangrijkste bestemmingen die met goedkope vluchten vanuit België, Nederland en Duitsland bereikbaar zijn”.

Het handige systeem van flexibele aankomst- en vertrekdata, recent door Belvilla geïntroduceerd, is ook van toepassing op de vakantiewoningen in Griekenland. Flexibiliteit bij het bepalen van aankomst- en vertrekdata biedt tal van voordelen. Zo kunnen reizigers een pak euro’s besparen door bijvoorbeeld op woensdag te vertrekken met een goedkope vlucht en op zondag terug te keren. Het zijn centen die vrij komen om andere leuke dingen te doen tijdens de vakantie. Ook handig bij het zoeken naar een vakantiewoning in Griekenland is de ’24 uren optie’. Deze formule geeft je de tijd om met vrienden te overleggen of om een goedkope vlucht te boeken. De reservatie van de vakantiewoning blijft 24 uur geldig, de gekozen woning kan door niemand anders worden ingenomen en je kan de optie omzetten in een definitieve boeking of deze automatisch laten vervallen
(info: www.belvilla.be).                                                                              

Vakantie in Griekenland zit in de lift. Dat is niet verwonderlijk gezien de pracht van het land, de veelzijdigheid en de aantrekkelijke prijzen. In een prijsgunstige vakantiewoning van Belvilla ontdek je het mooiste van Griekenland.

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiewoningen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat ruim 35 jaar en verzorgde in 2016 bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal 22.000 vakantiewoningen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend geprijsde vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be.

Consumenten kunnen voor meer informatie terecht op www.belvilla.be.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Twitter: http://twitter.com/belvilla_pers | @Belvilla_pers
Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

 

Glenaki, Kristien Basting of Lien Deleu via tel. +32-(0)50 61 42 07 of +32-(0) 50 61 42 15 of e-mail: Kristien@glenaki.com of Lien@glenaki.com.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken