Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Belvilla doorbreekt traditionele patronen

Meer variatie in aankomst- en vertrekdata vakantiewoningen

Brugge, 11 December 2009

Belvilla, specialist in de online verhuur van vakantiewoningen, start met het aanbieden van flexibele aankomst- en vertrekdata. Dat gebeurt via een vernieuwde website, gebouwd op het prijswinnende concept van Euro Relais, eveneens een onderdeel van de @Leisure groep.

Belvilla speelt hiermee in op de dringende wens van vakantiegangers om aansluiting te vinden op vluchtschema’s van low cost carriers en om drukte op de Europese wegen te vermijden. Huurders met flexibele aankomst- en vertrekdata kunnen, vooral op de iets verdere bestemmingen, honderden euro’s besparen op hun vliegtickets. Belvilla directeur Hedwig Wassing formuleert het als volgt: “Door bijvoorbeeld op woensdag te vertrekken en op zondag terug te keren, profiteren vakantiegangers van voordelige vluchten. Met het geld dat je bespaart kan je andere leuke dingen doen tijdens de vakantie. Bovendien kan je je vrije dagen optimaal gebruiken”. Het grootste aanbod vakantiewoningen met variabele aankomstdagen ligt in Zuid-Europa, vooral in Spanje. Een uitbreiding naar andere bestemmingen volgt op korte termijn.

Naast flexibele aankomst- en vertrekdata bij honderden vakantiewoningen, biedt Belvilla al enige tijd in het stedenprogramma de mogelijkheid aan om per dag te boeken. Vanuit je ‘eigen’ stadshuis, loft of woonboot met kookgelegenheid beleef je een stad alsof je er zelf woont.
Info: www.belvilla.be.   

Neem een optie!

Bezoekers van www.belvilla.be kunnen nu ook gebruik maken van een ’24 uren optie’. Deze handige formule geeft de reiziger de tijd om met vrienden of familie te overleggen en eventueel vliegtickets te kopen of een huurauto te boeken. Tijdens die 24 uur blijft je boeking geldig, m.a.w. je gekozen vakantiewoning kan niet door iemand anders worden ingenomen. Met dit systeem zit je evenmin gebonden want je kan de optie omzetten in een definitieve boeking of deze na 24 uur automatisch laten vervallen.
De ‘24 uren optie’ is een zoveelste stap in de voortdurende kwaliteitsverbetering van de service van Belvilla. Flexibiliteit is het sleutelwoord met het oog op nog meer comfort voor de vakantieganger, niet alleen in de vrije keuze van aankomst- en vertrekdata, maar nu ook in het rustig kunnen beslissen bij het kiezen van een vakantiewoning.

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiewoningen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat ruim 35 jaar en verzorgde in 2016 bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal 22.000 vakantiewoningen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend geprijsde vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be.

Consumenten kunnen voor meer informatie terecht op www.belvilla.be.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Twitter: http://twitter.com/belvilla_pers | @Belvilla_pers
Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

 

Glenaki, Kristien Basting of Lien Deleu via tel. +32-(0)50 61 42 07 of +32-(0) 50 61 42 15 of e-mail: Kristien@glenaki.com of Lien@glenaki.com.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken