Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Belvilla breidt uit met Sea Lodges, agriturismo's en luxe finca's

Belvilla beantwoordt aan groeiende vraag door uit te breiden met 500 vakantiewoningen

Eindhoven, 11 April 2016

Vakantiewoningenexpert Belvilla heeft het aanbod in populaire vakantieregio’s sterk uitgebreid met ruim 500 nieuwe vakantiewoningen. Dit aanbod is toegevoegd om nog beter tegemoet te komen aan de groeiende behoefte van consumenten. De extra woningen bevinden zich vooral in Nederland, Italië en Spanje, waar Belvilla op de Belgische markt een boekingsgroei waarneemt van dubbele cijfers.

Italië, Nederland en Spanje razend populair

Eylard Wurpel, Marketing Manager Belvilla, licht toe: “Belgische vakantiegangers boeken dit jaar +22% meer Italiaanse vakantiehuizen, +25% meer Nederlandse vakantiewoningen en zelfs +52% meer Spaanse woningen. Steeds meer vakantiegangers blijken de privacy en vrijheid van een vakantiewoning te waarderen. Je eigen ‘thuis’ op vakantie, met het gezelschap dat je zelf kiest, zonder in de rij bij het buffet te moeten wachten of het kamermeisje dat op ongewenste tijden binnenvalt. Hierbij speelt vermoedelijk ook mee dat mensen neigen naar stabiele bestemmingen waar ze zich veilig voelen.”

Top 5 zomerbestemmingen Belgen

De uitbreidingslanden Nederland, Spanje en Italië staan in de top 5 van meest populaire bestemmingen van de Belgen voor deze zomer. In het rijtje van 5 horen ook nog Frankrijk en België thuis waarbij Frankrijk koploper is. De grootste groeier voor deze zomer is Tsjechië gevolgd door Kroatië en Frankrijk. 

Nieuw aan de Nederlandse kust: Sea Lodges Bloemendaal

Het duinpark Sea Lodges Bloemendaal ligt tegen de strandopgang aanDe Nederlandse kust, die een stuk ongerepter is dan de Belgische, is bijgevolg een populaire bestemming. Nieuw in het Belvilla-aanbod is het resort Sea Lodges Bloemendaal met totaal 113 vakantiewoningen. Vanaf mei 2016 kunnen hier de eerste gasten verblijven. Het autoluwe vakantiepark ligt in de Noord-Hollandse duinen op slechts honderd meter van zee, tegenover de strandopgang van het populaire Bloemendaal aan Zee. Het duinpark biedt kustwoningen aan voor vier en voor zes personen. Ze variëren in comfortniveau van drie tot vier sterren en wekken door een passende inrichting ook in de woning de strandsfeer op. Eén type heeft bovendien aanpassingen voor mensen met een handicap. Gaat de hond mee op vakantie? Die is ook welkom bij de Sea Lodges en bovendien biedt het Bloemendaalse strand Parnassia honden het hele jaar door toegang.

Op een agriturismo in Italië

De ruim tweehonderd nieuwe Italiaanse vakantiehuizen bevinden zich grotendeels op een landgoed in Toscane, Umbrië, Lazio/Rome en Sicilië. Omringd door druivenranken en olijfgaarden laat een agriturismo haar gasten vaak letterlijk proeven van het lekkers van het land. Veel Belgen waarderen deze vorm van vakantiebeleving, wat reden was voor Belvilla om het aanbod van vakantiewoningen op een agriturismo uit te breiden.

Genieten bij de Italiaanse boer vanuit een agriturismo

Spaanse eilanden, Costa Brava en Andalusië

De 120 nieuwe vakantiewoningen in Spanje zijn veelal luxe villa’s en finca’s – Spaanse landhuizen – aan de Costa Brava, in de Zuid-Spaanse regio Andalusië en op de eilanden Mallorca, Ibiza en Formentera. Belvilla ziet momenteel bijna een verdubbeling van boekingen aan de Costa Brava en op Mallorca. Met het nieuwe aanbod verwacht de vakantiehuizenexpert ook in de andere regio’s beter aan de vakantiewensen tegemoet te komen.

De uitbreiding in Spanje geldt onder meer voor het populaire eiland Ibiza

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiewoningen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat ruim 35 jaar en verzorgde in 2016 bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal 22.000 vakantiewoningen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend geprijsde vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be.

Consumenten kunnen voor meer informatie terecht op www.belvilla.be.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Twitter: http://twitter.com/belvilla_pers | @Belvilla_pers
Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

 

Glenaki, Kristien Basting of Lien Deleu via tel. +32-(0)50 61 42 07 of +32-(0) 50 61 42 15 of e-mail: Kristien@glenaki.com of Lien@glenaki.com.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken