Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Belvilla beloont 77 prijswinnaars in Europa

Award winnende vakantiewoningen onderscheiden zich op totaalbeleving

Eindhoven, 22 Februari 2017

Eylard Wurpel, Director of Marketing van BelvillaVakantiehuizenexpert Belvilla heeft uit ruim 22.000 vakantiehuizen 77 Europese toppers uit tien landen, waaronder België, beloond met een Belvilla Award 2016. Alle vakantiehuizen zijn beoordeeld op de gastervaringen, de huispresentatie, de populariteit van het vakantiehuis en het aantal gastbeoordelingen. De winnaars krijgen een onderscheiding omdat ze uitblinken in service, kwaliteit en gastvrijheid. De awards zijn voor de zevende keer op rij uitgereikt. Naast de bestaande Beste Belvilla Awards en de Rising Stars zijn dit jaar twee awards toegevoegd: de Beste Host Award en de Beste Vakantieparken Award.

Persoonlijke invulling maakt het verschil

Eylard Wurpel, Director of Marketing van Belvilla, licht  de achtergrond van de Belvilla Awards verder toe: “Vele ogenschijnlijk kleine details spelen een belangrijke rol bij de vakantiebeleving. Dat begint bij de zoektocht naar het ideale vakantiehuis, gaat verder bij het boeken en vindt zijn moment van de waarheid bij aankomst. Worden de verwachtingen overtroffen en biedt het vakantiehuis alle ingrediënten voor een onvergetelijke verblijf? Belvilla blijdschap, daar gaat het ons om. Praktische elementen zijn belangrijk, maar de persoonlijke invulling maakt het verschil. Wat onze gasten vooral waarderen, en dat zien we zeker bij onze prijswinnende vakantiehuizen, is het thuisgevoel van een vakantiehuis.”

Gouden formule

Belvilla kent als geen ander de markt van de vakantiewoningen. Zij zijn vertrouwd met recente trends en met die kennis kunnen zij (potentiële) verhuurders adviseren. Zo blijkt uit onderzoek onder gasten dat zij veel belang hechten aan privacy en comfort, dat men voorkeur geeft aan tweepersoonsslaapkamers en aan één badkamer per vier personen. Ook een warm welkom en veel huiselijkheid worden geapprecieerd. Het zijn dan ook de vakantiewoningen met die kwaliteiten die in de prijzen vallen. Dat de eigenaars hun gasten ontvangen met een glas champagne, huisgemaakte cake en bloemen is daar uiteraard niet vreemd aan.

Beste vakantiehuis van België

In België zijn tien awards uitgereikt, waarvan de vakantiehuizen van de hoofdprijswinnaars met name in de Ardennen te vinden zijn.

De nummer één Belvilla vakantiewoning van België is Cottage La Linotte in Belgisch Luxemburg, met een score van 9,5/10 uit 125 beoordelingen. Bij aankomst zijn de kaarsjes al aangestoken en staat de cava klaar! Het romantische verblijf voor twee personen is een waar liefdesnest waar veel zorg is besteed aan een warme sfeer. Ook heeft de woning op vlak van wellness alles in huis om haar gasten mee te verwennen, zoals een bubbelbad, stoomdouche, en sfeervolle haardkachel.

Beste Belvilla van België: La Linotte

Beste van Vlaanderen

De award winnende nummer twee voor België (nr. één in Vlaanderen) is Casa Monica (score 9,4/10 uit 39 beoordelingen). Het met zorg ingerichte penthouse waar wit de boventoon voert, ligt in het centrum van de stad Gent. Doordat er meerdere terrassen zijn, hebben gasten altijd wel een zonnig plekje voor het kiezen waar ze vanuit een ligstoel kunnen genieten van het mooie uitzicht.

Casa Monica, nr. 2 van België en daarmee nr. 1 van Vlaanderen

Rising Star van België

De Rising Star-categorie is speciaal voor huizen die korter dan 1 jaar in het Belvilla aanbod zitten en nog niet voldoende boekingen hadden om mee te kunnen dingen naar de Beste Belvilla Award. Echter uit de gastenbeoordelingen blijken de rising stars nu al op te vallen bij de gasten. De beste Belgische nieuwkomer is Le 51 in Aywaille (Ardennen), een charmant vakantiehuisje voor twee met een prachtig uitzicht over de vallei. De woning ademt rust, ruimte en comfort uit. Als dat geen goede start is!

Beste nieuwkomer van België is vakantiehuis Le 51

Beste Hosts van België

Gastvrijheid speelt een cruciale rol in de vakantiebeleving. Zij die een uniek onthaal en verblijf willen ervaren boeken bij gastheer en -vrouw Michel en Nancy van Oz Holiday Cottage in Manhay in de Ardennen. Zij mogen zich de beste Belvilla hosts van België noemen (score 9,2/10 uit 45 beoordelingen), dit jaar voor het eerst uitgereikt door Belvilla. Gasten roemen hun persoonlijk op de gast afgestemde tips over de activiteiten en omgeving. Huisgemaakte confituur en ‘magic potions’ staan klaar en voor de kinderen die houden van verborgen schatten en verrassingen is deze vakantiewoning een walhalla.

Voor het meest gastvrije ontvangst van België ga je naar Oz Holiday Cottage

Beste vakantiepark van België

Nieuw is de Best Holiday Park Award. Per land wordt een top 3 van de beste vakantie- en bungalowparken, die bij Belvilla kunnen geboekt worden, opgemaakt. De Belgische winnaar is Domaine Golden Lakes Village in het hart van de Ardennen, op 15 km van Chimay. De woningen hebben veel ruimte en zijn natuurlijk geïntegreerd in de omgeving. Gasten waarderen het hoge comfortniveau en de uitstraling van het park.

Domaine Golden Lakes Village is uitgeroepen tot beste vakantiepark van België

Een lijst van alle door Belvilla bekroonde vakantiehuizen in Europa vind je op www.belvilla.be/awards. Je selecteert een land om de winnaars aldaar te bekijken.

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiewoningen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat ruim 35 jaar en verzorgde in 2016 bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal 22.000 vakantiewoningen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend geprijsde vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be.

Consumenten kunnen voor meer informatie terecht op www.belvilla.be.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Twitter: http://twitter.com/belvilla_pers | @Belvilla_pers
Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

 

Glenaki, Kristien Basting of Lien Deleu via tel. +32-(0)50 61 42 07 of +32-(0) 50 61 42 15 of e-mail: Kristien@glenaki.com of Lien@glenaki.com.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken