Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Beleef de Tour vanuit een vakantiewoning

Eindhoven, 29 Maart 2012

Van 30 juni tot 22 juli 2012 wordt al voor de negenennegentigste keer de Ronde van Frankrijk gereden. Van de start in Luik tot de aankomst in Parijs zullen honderdduizenden toeschouwers de renners aanmoedigen. Wil je de Tour echt beleven dan kun je best verblijven in een vakantiewoning van Belvilla.

Specialist Belvilla heeft een gigantisch aanbod vakantiewoningen in zowat alle landen van Europa en op maat van iedereen. Er zijn kindvriendelijke woningen met grote speelruimte, romantische woningen in karaktervolle dorpjes, verblijven op boerderijen, luxueuze vakantiewoningen met wellnessfaciliteiten, grote woningen voor groepen of voor de ganse familie en zoveel meer.

De vakantiewoningen van Belvilla zijn ook over gans Frankrijk, Zwitserland en de Belgische Ardennen verspreid. In de buurt van zowat alle plaatsen waar de Tour de France passeert, vind je een verblijf naar wens. Trouwens, via de website van Belvilla kun je makkelijk een tourvriendelijke woning vinden op de nieuwe themapagina: www.belvilla.be/tour-de-france.

Wie de renners aan het werk wil zien tijdens de meest spectaculaire ritten, daar waar het écht om de eindoverwinning gaat, kan maar best een verblijfplaats zoeken in de buurt van het parcours. Zo vermijd je de grote drukte of het uren aanschuiven naar de bergpassen. Zelfs nabij het traject van de koninginnenritten door de Alpen en de Pyreneeën biedt Belvilla vakantiewoningen aan. De streken rond Albertville, Saint-Jean de Maurienne, Bagnères de Luchon en ook het stuk Zwitserland dat de renners doorkruisen zijn niet alleen toppers van de tour maar ook fantastische vakantiegebieden. Wie daarentegen dichtbij met vakantie wil, kan de start en de eerste ritten van de Ronde beleven in de Belgische Ardennen. De renners rijden op 30 juni de proloog in Luik en tijdens de twee dagen die daar op volgen doorkruisen ze Wallonië. Ook daar heeft Belvilla een groot aantal vakantiewoningen te huur.

Van de Ardennen tot de Alpen, van de Jura tot Auvergne en zelfs in Parijs huur je bij Belvilla een vakantiewoning of een stadsappartement voor de Tour. Misschien ga je ook zelf fietsen, de renners achterna, zwoegend op de flanken van de Tourmalet of heerlijk genietend op de oever van de Maas in Namen. Voor fietsende vakantiegangers heeft Belvilla nog een extraatje want op de website kun je zelfs een selectie maken van vakantiewoningen met ‘fietsen beschikbaar’. In 1700 woningen staan de tweewielers klaar, niet om de Ronde mee te rijden, wel voor onvergetelijke recreatieve uitstappen.

De Tour de France van 2012 wordt een fantastische editie, niet alleen voor de renners maar ook voor de wielerliefhebbers die het allemaal meemaken vanuit een vakantiewoning van Belvilla, niet voor het televisiescherm maar middenin de echte Toursfeer.

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiewoningen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat ruim 35 jaar en verzorgde in 2016 bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal 22.000 vakantiewoningen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend geprijsde vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be.

Consumenten kunnen voor meer informatie terecht op www.belvilla.be.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Twitter: http://twitter.com/belvilla_pers | @Belvilla_pers
Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

 

Glenaki, Kristien Basting of Lien Deleu via tel. +32-(0)50 61 42 07 of +32-(0) 50 61 42 15 of e-mail: Kristien@glenaki.com of Lien@glenaki.com.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken