Persvoorlichting

Welkom bij Belvilla Nieuws

Marktleider met ruim 35 jaar ervaring

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiehuizen. We zijn marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiehuizenverhuur. De basis van onze organisatie gaat ruim 35 jaar terug naar 1980. In 2016 verzorgden we bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal 22.000 vakantiewoningen in 24 landen. We zetten ons als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be. Belvilla maakt deel uit van OYO Vacation Homes.

Informatie op dit persgedeelte

Op dit persgedeelte staan onze persberichten en thematische editorials met bijpassend beeldmateriaal dat u in hoge resolutie kan downloaden. Daarnaast treft u hier een selectie van publicaties om een idee te geven van de mogelijkheden. Onze blog biedt extra inspiratie: www.belvilla.be/inspiratie.

Op maat

Heeft u behoefte aan specifieke suggesties of beeldmateriaal? Heeft u een interviewverzoek of wilt u aan de hand van data meer inzicht geven in een trend? Wenst u een regioreportage te maken, een trend uit eigen ervaring te beschrijven zoals de drie-generatie-vakantie of een bepaald thema van binnenuit te belichten, bijvoorbeeld kasteelvakanties of grotwoningen? Belvilla kan op verzoek individuele persreizen organiseren.

Voor specifieke wensen kun je persoonlijk contact opnemen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken