Accommodatie-ID: BE-4790-32
Authentieke woning voor alle soorten groepen met prachtige eetzaal en bar
7.4
30
11
1
Toevoegen aan mijn favorieten

Faciliteiten

Oppervlakte huis : 0 m²

Parterre
Woonkamer
TV, DVD-speler
Woonkamer
Tafelvoetbal
Woonkamer
TV
Eetkamer
Bar
Eetkamer
Keuken
Fornuis, Oven, 2x Magnetron, 2x Afwasmachine, Vriezer, Koel-/vriescombinatie
Recreatieruimte
Tafelvoetbal
Bijkeuken
Op de 1e etage
2x Slaapkamer
2-pers. bed, Wastafel
Slaapkamer
2x Stapelbed, Wastafel
Slaapkamer met badkamer
2-pers. bed, Stapelbed, Douche, Wastafel, Toilet
3x Slaapkamer met badkamer
2-pers. bed, Douche, Wastafel, Toilet
Op de 2e etage
2x Slaapkamer met badkamer
2x 1-pers. bed, 2-pers. bed, Douche, Wastafel, Toilet
Slaapkamer met badkamer
2-pers. bed, Bad met douche, Wastafel, Toilet
Galerij slaapkamer
2x 1-pers. bed, 2-pers. bed, Douche, Wastafel, Toilet
Badkamer
Douche, Wastafel, Toilet
Algemeen
Vriezer
2x Wasdroger
Wasmachine
Beamer (tegen betaling)
Reviews
7.4
Goed
34 reviews
Dhr. Adriaensen België
Verblijfsdatum: vr 17-05-2019 - zo 19-05-2019

De accommodatie is (aftands) gezellig en ruim. De bar is 'the place to be' en biedt heel wat mogelijkheden. De keuken is basic maar wel in orde. De omgeving is prachtig en nodigt uit tot lange wandelingen. Bij aankomst hadden we het verkeerde codenummer gekregen en het telefoonnummer van de eigenaar op onze contactgegevens was onvolledig. Dit werd wel snel rechtgezet.

Mevr. Everaert België
Verblijfsdatum: vr 26-04-2019 - zo 28-04-2019

Origineel vakantiehuis en een echt prachtige omgeving!

Dhr. Oorschot, Van Nederland
Verblijfsdatum: vr 22-03-2019 - zo 24-03-2019

huis was gemakkelijk te vinden. ligt aan een doorgaande weg op een hoek waar de auto's toch wel hard aan komen rijden dus voor kinderen niet zo ideaal... Maar de accommodatie was geweldig...erg leuke plek om met een groot gezelschap een weekendje te toeven.

Dhr. Cockx België
Verblijfsdatum: vr 14-12-2018 - zo 16-12-2018

Prachtig sfeervol huisje, met een zeer uitgebreide keukenuitrusting. In het begin was er een beetje onduidelijkheid communicatie (mails waren niet aangekomen), maar dit was opgelost door snelle en begripvolle communicatie. Als er problemen zijn, zijn ze bereid om snel te komen helpen. We hebben er een goeie tijd gehad!

Dhr. Segers België
Verblijfsdatum: do 01-11-2018 - zo 04-11-2018

mooie ligging, groot gebouw

Mevr. De Groot Nederland
Verblijfsdatum: vr 26-10-2018 - zo 28-10-2018

De ontvangst was bijzonder te noemen we hadden een code om binnen te komen/af te sluiten. Verder helemaal niemand gezien! Toen wij met z'n 3-en als eerste aankwamen was onze eerste reactie zeer positief! Zo groot! Het leek eerst wel een doolhof met 3 aparte bovenverdiepingen! Zo groot! En de bar gaf ook behoorlijk een WAUW-effect! Qua ruimtes is het echt gaaf, vooral de bar met café ruimte! En de keuken is ook groot! Helaas was er alleen een koelkast in de keuken. Wat ook wel lastig was We waren met 19 man, dus die koelkast zat echt stampvol met drinken en met eten. Het was fijn geweest als de koelkasten achter de bar ook aan stonden. (wel geprobeerd, niet gelukt) Ook qua hygiëne had het iets beter gekund in de keuken kregen we bezoek van een muis, her en der was het niet echt proper en er lag een stuk gebroken glas achter de bar. Ook hingen er veel stopcontacten half uit de muur, degene die wel vast zaten, zaten vast met duct tape. (blij dat we geen kruipende kinderen meer hebben!) Maar ondanks dat gezelligheid maken we zelf, en dat is ook gelukt!! D

ReactieHuiseigenaar
Verblijfsdatum: vr 26-10-2018 - zo 28-10-2018

Wat fijn te horen dat de woning en de inrichting zo’n indrukwekkende en positieve indruk op u heeft gemaakt. Jammer dat jullie pas meer dan een uur later aankwamen zonder te verwittigen terwijl ik jullie niet kon bereiken. Daarom liet ik vrij om aan te komen naar wens. U mocht daarom gebruik maken van de cijfercode. Dit alternatief wordt normaal door gasten zeer gewaardeerd. In de bar hangen 6 gsm-nummers van mezelf en de eigenaars, alsook van van vaklui die het gebouw op hun duimpje kennen en stand-bye staan. Jammer dat u daarvan geen gebruik heeft gemaakt. De koelkast in de bar werkt door de stekker in een stopcontact te steken. In de welkom-mail die we jullie hebben gestuurd staat dit vermeld, samen met alle nodige informatie zoals ook de cijfercode. De afgeplakte elektriciteit is geen zorg, daar deze niet geconnecteerd is en dus veilig voor iedereen, alsook voor spelende kinderen. Het gebouw is goedgekeurd en aan norm qua elektriciteit en brandveiligheid. De woning is rustiek en charmant gelegen in de natuur. Een verdwaalde veldmuis kan überhaupt eens een kijkje nemen, maar de woning is vrij van eventueel ongedierte. We houden daar een scherp oog op. Gelukkig hebben jullie met de gehele groep toch de vakantiewoning kunnen waarderen: groot, een heel gezellige rustieke bar/restaurant/caféruimte, een professionele keuken (ex-hotel), de variatie in het aanbod van de kamers in functie van de specifieke noden van de gasten. We danken jullie voor het verblijf.

Dhr. Pijpers Nederland
Verblijfsdatum: vr 14-09-2018 - zo 16-09-2018

Accommodatie ziet er goed uit. Verhuurder had helaas geen handdoeken neer gelegd zoals overeen gekomen. Ook werkte de koelkasten in de bar niet. Dit is hierna goed opgelost door ons toegang te geven tot een grote koeling

Dhr. Van De Valk Nederland
Verblijfsdatum: ma 16-07-2018 - vr 20-07-2018

Buj aankomst was het even zoeken hoe de indeling was. Maar toen dsy duidelijk was hebben we een heerlijke vakantie gehad. Fijn contact met heheerder. En voldoende aanwezig daar.

Mevr. Steeman België
Verblijfsdatum: vr 06-04-2018 - zo 08-04-2018

Heerlijk huisje voor met een groep vrienden te vertoeven. Het is meestal niet evident iets voor een groep volwassenen van 20 personen te vinden,niet iedereen laat grote groepen vrienden toe, maar dit huisje is ideaal. Het is zeker authentiek, maar dat heeft zijn charme. Er is een grote keuken, leuke eet/bar ruimte en verder veel plaats met de verschillende livings. Er zijn vele kamers, enkele ook met afzonderlijke douche en toilet wat heel gemakkelijk is. Er is zeker voldoende sanitair. Eigenaar is gemakkelijk te contacteren. De omgeving is heel prachtig en geweldig om wandelingen te maken en te genieten van de natuur. Wij komen graag nog eens terug.

Dhr. Oude Munnink Nederland
Verblijfsdatum: vr 10-11-2017 - zo 12-11-2017

We zijn met een groep van 20 personen op vakantie geweest in dit verblijf. Het is een erg mooie/authentieke accommodatie met bovenal een erg leuke eethoek met bar. De aankomst verliep verder erg soepel, de omgeving was erg mooi (inclusief sneeuw in november) en we hebben ons goed vermaakt in de omgeving wat activiteiten betreft.

Mevr. De Mulder België
Verblijfsdatum: vr 27-10-2017 - ma 30-10-2017

Wij gaan ondertussen 20 jaar met de familie op weekend, dit huis was één van het minste wat we de voorbije jaren hebben gehuurd. Het was er niet echt proper, de bedden (een aantal matrassen en donsdekens) waren vuil. Verschillende kamers hadden een douche en wc, maar deze waren in de kamer, zonder deur, enkel met gordijn of paravant. Wat ons het meest stoorde was de enorme rioolgeur in de leefruimte, na contact te nemen met de eigenaar bleek dat een gekend probleem te zijn (komt uit stookolie kelder), maar er werd tot nu toe blijkbaar nog niets aan gedaan. Advies was dat we de buitendeur van de kelder moesten openzetten, waardoor de geur wel minder werd. De keuken is niet naast de leefruimte, wat niet handig is. Is zeker wel voorzien van voldoende kookmateriaal en eetgerief. Er is geen tuin, geen mogelijkheid tot buiten zitten, je komt recht op de straat als je buiten gaat. We huurden de beamer zodat we een foto- en filmavond konden doen, deze werkte echter niet omdat er een kabel ontbrak. Positief is de zeer mooie omgeving en de mooie wandelpaden. Wat ook een pluspunt is, is dat de contactpersoon (Aaron) telkens onmiddellijk bereikbaar was en mee probeerde naar een oplossing te zoeken Het huis voldeed niet aan onze verwachtingen, maar het was een super tof en gezellig familieweekend !

Dhr. Noirot België
Verblijfsdatum: vr 13-10-2017 - zo 15-10-2017

Nous ne nous attendions pas à une maison luxueuse. L'hébergement est raisonnable mais sans plus. Le confort n'est pas satisfaisant dans toutes les pièces (literie mauvaise dans certaines chambres) Aucune indication en français ! Aucun accueil ! Les explications données sont sommaires !! Le chauffage ne fonctionnait pas dans les chambres !! Heureusement la douceur du week-end était au rendez-vous !! Avons respecté l'endroit, mais des dégâts (minimes) étaient signifiés par les locataires précédents mais n'étaient pas corrigés par le propriétaire avant notre arrivée (lampe cassée, verres cassés). Impossible de faire fonctionner une des deux télévisions. Malgré tout, la maison convient à une réunion d'adultes se satisfaisant d'un confort minimaliste. Le prix de la location est raisonnable pour les conditions proposées.

Vertalen naar het Nederlands
Mevr. Bosmans België
Verblijfsdatum: vr 06-10-2017 - ma 09-10-2017

Mooie omgeving, vriendelijke eigenaar en goed onthaal. Vonden het wel geen praktische indeling. Het mag wel beetje opgefrist worden. Ook een sterke geurhinder. Voor de rest ok...

Dhr. Kamp Nederland
Verblijfsdatum: vr 16-06-2017 - ma 19-06-2017

Accomodatie was prima voor ons. Wij hebben ons racefiets weekend gehouden en dat was geslaagd . Op 5 kilometer zijn voldoende eetgelegenheden. Wel missen we een buitenruimte.

Mevr. Allaerts België
Verblijfsdatum: vr 26-05-2017 - zo 28-05-2017

We hadden een heel fijn weekend onder vrienden. Leuk huis met als grootse pluspunt de ruime eetkamer en uitgeruste keuken. Mooie omgeving. Jammer dat je aan het huis nergens buiten mag zitten.

Dhr. Mourits Nederland
Verblijfsdatum: vr 28-04-2017 - zo 30-04-2017

We waren met een gezellige groep en de accommodatie was ruim. Het ligt in een mooie rustige omgeving. Helaas kregen wij na afloop te horen dat het onvoldoende schoongemaakt was (terwijl alle instructies van het schoonmaakblad gevolgd waren). Vervolgens kreeg ik een zeer onvriendelijke schoonmaker aan de lijn en vanaf dat moment zijn de zaken erg slordig afgehandeld. We wachten momenteel nog steeds op onze borg, aangezien we die volgens de berichtgeving alsnog volledig geretourneerd zouden krijgen. 2 maanden na ons bezoek is dat dus nog steeds niet gebeurd.

ReactieHuiseigenaar
Verblijfsdatum: vr 28-04-2017 - zo 30-04-2017

Ik ben verbaasd dat u dergelijke recensie schrijft, zeker na uw vriendelijke telefonische verontschulgiging aan de schoonmaakster, na uw verblijf. Deze belde u omwille van de achtergelaten schade en omwille van de verschillende onhygiënische toestanden waarbij u onmiddellijk kleur bekende en bevestigde dat u zich in beide opmerkingen kon vinden. Normaliter als zich zo een exces voordoet, wordt dit onmiddellijk gereinigd door de persoon zelf of zijn omgeving. Blijkbaar had u en uw groep het in deze staat achter gelaten."De schoonmaakster verdient ook een elementair respect als mens.” U bevestigde ook dat de beschadigingen zeker niet het gevolg waren van het gebruik als een goede en respectvolle huisvader. Wat de borg betreft, deze werd later uitbetaald in verband met de schadeprocedure.

Dhr. Van Den Brink Nederland
Verblijfsdatum: vr 31-03-2017 - zo 02-04-2017

Een heerlijke plek om met familie te vertoeven. De inrichting is heel bijzonder, overal zijn plekjes waar je fijn kunt zitten. de bar is het hoogtepunt van het huis, iedereen wil daar graag in de buurt zijn De keuken is erg royaal ingericht, overal is meer dan voldoende van aanwezig. De eigenaar is erg attent en de communicatie verliep goed.

Dhr. Verdouw Nederland
Verblijfsdatum: ma 17-10-2016 - vr 21-10-2016

Fijn huis met voldoende ruimte, veel kamers en mogelijkheden. Prachtige omgeving.

Dhr. Hermans Nederland
Verblijfsdatum: vr 07-10-2016 - zo 09-10-2016

Een in een dal gelegen mooie accommodatie voor grote groepen. We hadden alle kamers bezet. Alles was naar wens, op het riool na. Dit is 1 dag na aankomst al omhoog gekomen aan de voorzijde van het huis. De overlast hiervan heeft ons weekend niet beïnvloed.

ReactieHuiseigenaar
Verblijfsdatum: vr 07-10-2016 - zo 09-10-2016

Helaas bleek er een pamper door het toilet te zijn gespoeld, waardoor de riolering verstopt raakte. Zoals altijd wanneer een klant ons iets meldt, hebben wij direct actie ondernomen. Er is dan ook direct  een loodgieter gekomen die het probleem verholpen heeft.

Dhr. Terpstra Nederland
Verblijfsdatum: wo 27-04-2016 - wo 04-05-2016

Opa en oma met kinderen/kleinkinderen samen 30 mensen, een leuk weekje vakantie gehad in het mooie Ouren. Echt een spannend ontdekkingshuis! Met mooie ruime kamer/bar grote tafels en genoeg stoelen. Keuken is van alles voorzien. Tuin is alleen wat klein en op een helling, dus met deken te zitten. Picknick plaatsen genoeg met banken aan het water riviertje, kan je zo naar toe lopen.Veel mooie wandelroutes. GR 2, Holland naar de Middellandse zee komt door Ouren! Boodschappen met auto 10 minuten.

Mevr. De Winne België
Verblijfsdatum: vr 11-03-2016 - zo 13-03-2016

Weer zeer goed en lokatie tiptop. Zeer mooie natuur en zalige wandelingen gemaakt en daarna met vrienden en familie een goeie pint gedronken !

Mevr. Barbotte België
Verblijfsdatum: vr 19-02-2016 - zo 21-02-2016

J'ai loué la maison pour fêter mon anniversaire avec mes amis, ce fut un weekend mémorable ! Tout le monde a été ravi du confort et de la convivialité de la maison, ainsi que des équipements disponibles. Je recommande !

Vertalen naar het Nederlands
Mevr. Verhaeghe België
Verblijfsdatum: ma 02-11-2015 - vr 06-11-2015

Het huis was ruim genoeg om 29 personen te herbergen. Er zijn voldoende badkamers aanwezig. Er was een goed uitgeruste keuken aanwezig. Alleen jammer dat je niet echt buiten kon zitten, want het was voor de tijd van het jaar prachtig weer.

Mevr. Metsemakers Nederland
Verblijfsdatum: vr 02-10-2015 - zo 04-10-2015

Wij hebben een prima weekend gehad in Ouren. Prima uitvalsbasis om dingen te ondernemen. Huis voorziet in eigenlijk alles. Keuken was zeer compleet uitgerust. Genoeg badkamers en toiletten. Enige minpunt was de schoonmaak. Wij vonden het niet heel erg schoon. Schoon genoeg op het eerste gezicht, maar het kan beter. Dit stoorde ons verder niet. Ergste was de lucht...soort rioollucht die het hele weekend te ruiken was. Maar het huis is verder lekker ouderwets en dat vonden wij juist wel leuk. Vooral de verschillende hoekjes om te zitten en de bar.

ReactieHuiseigenaar
Verblijfsdatum: vr 02-10-2015 - zo 04-10-2015

Deze geur kwam door een verstopping die veroorzaakt werd door het doorspoelen van vochtige doekjes en maandverbanden. Alle leidingen zijn gereinigd en het probleem is verholpen.

Dhr. Dekkers Nederland
Verblijfsdatum: vr 18-09-2015 - ma 21-09-2015

Met de broers en zussen met aanhang hebben we van een geslaagd weekend genoten. Het dorp Ouren is erg (te) rustig maar met uitstapjes naar o.a. Luxemburg was het zeer aangenaam. Min puntje Helaas ontbreekt er een tuin.

Mevr. Chiarelli België
Verblijfsdatum: ma 24-08-2015 - wo 26-08-2015

un super séjour, très grand, très agréable et un matériel en cuisine idéal.

Vertalen naar het Nederlands
Dhr. Rodie Nederland
Verblijfsdatum: vr 26-06-2015 - ma 29-06-2015

het was een geslaagd weekend we hebben superleuke ritjes met de motor gedaan in de ardennen zelf gekookt in zeer goed uitgeruste keuken voor 25 personen en gezellig wat gedronken in het bar/eetgedeelte het is zeker voor herhaling vatbaar

Mevr. Cremers Nederland
Verblijfsdatum: vr 08-05-2015 - zo 10-05-2015

Helaas geen gelegenheid om buiten te zitten.

Dhr. Steenackers België
Verblijfsdatum: ma 13-04-2015 - vr 17-04-2015

Alles was oké maar de wandelingen waren zwaar.

Dhr. De Leeuw België
Verblijfsdatum: vr 20-03-2015 - zo 22-03-2015

De mannen hebben leuke en pittige fietstochten gemaakt. De vrouwen hebben mooie wandelingen gemaakt. Na de inspanningen werden aan de toog in de leuke bar de ritten nog eens goed geannaliseerd terwijl de vrouwen er op los roddelden in de zithoekjes. Zeer mooie streek om te fietsen.

Familie De Meulder België
Verblijfsdatum: vr 12-12-2014 - ma 15-12-2014

Zeker een bezoekje brengen een De Bergkapel in Burg Reuland .!

Dhr. Van Puyvelde België
Verblijfsdatum: vr 14-11-2014 - zo 16-11-2014

Ondanks het minder goede weer, toch een leuk weekendje gehad. Mooie omgeving, gezellige woonst, verschillende plekjes om gezellig te zitten. Praktische keuken.

Mevr. Simon België
Verblijfsdatum: vr 03-10-2014 - ma 06-10-2014

odeur d'égout après pluie (venant du sous sol) fuite au pied du bar et wc sous sol cuisine spacieuse et adaptée pour groupe

Vertalen naar het Nederlands
Kaart

Andere bezoekers bekeken ook…

Beschikbaarheid en prijzen