+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Vakantiehuis Westkust Jutland

Vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren voor je volgende vakantie én profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen! Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Westkust Jutland

De westkust van Jutland is een gezinsbestemming bij uitstek. Vanuit jouw vakantiehuis aan de Westkust van Jutland bezoek je de vele mooie zandstranden, het binnenland met prachtige natuurgebieden en het bekende LEGOLAND mag natuurlijk niet vergeten worden.

Vakantiewoningen Westkust Jutland, maak een reis door de tijd

De vele musea die West-Jutland bezit schetsen de geschiedenis over de prehistorie, de Vikingtijden en het harde leven langs de West-kust door de jaren heen. Waar je ook komt in West-Jutland, overal zie je kerken, boerderijen, gezellige oude havenplaatjes die de oude bewoners van Denemarken hebben achtergelaten. Men kan dus wel zeggen dat West-Jutland een zeer rijke cultuur bezit.

Bezoek steden als Holstebro, Ringkobing, Hvide Sande, Henne/Blavand en natuurlijk Esjborg voor een gevarieerd cultuuraanbod.

Vakantiehuizen Westkust Jutland, om de prachtige natuur kan je niet heen!

Aan de natuurschoon valt tijdens een bezoek aan deze regio niet te ontkomen. Ongeacht welke plannen je maakt tijdens je verblijf, de natuur om je heen kan je niet ontgaan. Zo zijn er ongekende mogelijkheden om in en bij het water van alles te ondernemen. De West-Jutse fjorden zijn ideaal voor mensen die meer van rustiger water genieten en het schiereiland Skallingen is tevens een zeer geliefde plek voor zeehonden.

Op meerdere plaatsen in West-Jutland liggen grote beschermde gebieden in de nabijheid van fjorden. Bezoek vanuit je vakantiehuis aan de Westkust van Jutland bijvoorbeeld het vogelreservaat 'Tipperne' bij het Ringkobing Fjord. Waar veel vogelsoorten broeden en waar elk voor- en najaar miljoenen vogels verzamelen om op weg te gaan naar het noorden of zuiden.

Vakantiewoningen Westkust Jutland, ook voor de actieve vakantieganger

De Westkust van Jutland is een waar paradijs voor de sportliefhebber. Naast de vele mogelijkheden op het gebied van golfen, vissen en zeilen zijn de fjorden enorm populair bij de windsurfers vanwege de hoge golven en het ondiepe water. De brede stranden zijn ideaal voor alle vormen van strandsport, zoals jeu-de-boules, paardrijden, wandelen, vliegeren, beachvolley en zwemmen. Als je graag een visje eet, ga dan de uitdaging aan om jouw maaltijd zelf te vangen! Je kunt de zee opgaan met een viskotter of werp je hengel uit vanaf de pier, het strand of in het binnenland aan de fjorden, meertjes, riviertjes en de speciale ' Put & Take' vismeertjes.

Naast het bekende LEGOLAND, bezit de westkust van Jutland ook veel andere attracties en musea over o.a. de Vikingen die in dit gebied een belangrijke rol hebben gespeeld.

Alle vakantiehuizen in Westkust Jutland

Veelgestelde vragen over een vakantie aan de Westkust van Jutland

Wat‌ ‌zijn‌ ‌de‌ ‌belangrijkste‌ ‌bezienswaardigheden‌ aan de Westkust van Jutland?‌ ‌

Als‌ ‌je‌ ‌op‌ ‌vakantie‌ ‌bent‌ aan de Westkust van Jutland moet‌ ‌je‌ ‌zeker‌ ‌een‌ ‌bezoekje‌ ‌brengen‌ ‌aan‌ Ringkøbing, Skjern en Aarhus. 

Wat‌ ‌moet‌ ‌ik‌ ‌tijdens‌ ‌mijn‌ ‌verblijf‌ aan de Westkust van Jutland zeker‌ ‌doen?‌ ‌

Een‌ ‌paar‌ ‌activiteiten‌ aan de Westkust van Jutland die‌ ‌je‌ ‌niet‌ ‌mag‌ ‌overslaan:‌ ‌

  • Paardrijden
  • Wandelen
  • Vliegeren
  • Zwemmen

 

Hoe‌ ‌kan‌ ‌ik‌ ‌het‌ ‌beste‌ ‌reizen‌ ‌vanuit‌ ‌Nederland?‌ ‌

Toeristen‌ ‌uit‌ ‌Nederland‌ ‌reizen‌ met het vliegtuig, de trein en de bus naar de Westkust van Jutland. ‌ ‌ ‌

Welke‌ ‌gerechten‌ ‌moet‌ ‌ik‌ aan de Westkust van Jutland absoluut‌ ‌proeven?‌ ‌

Aan de Westkust van Jutland kun‌ ‌je‌ ‌smullen‌ ‌van‌ Flæskesteg, Tarteletter, Smørrebrød en Juleand.‌ ‌

Wat‌ ‌is‌ ‌de‌ ‌beste‌ ‌tijd‌ ‌voor‌ ‌een‌ ‌vakantie‌ ‌naar de Westkust van Jutland?‌ ‌

Als je op vakantie wilt naar de Westkust van Jutland, kun je het beste gaan in de periode van juli tot en met september.

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Join our network and grow your business with us!