+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Vakantiehuis Sealand

Vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren voor je volgende vakantie én profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen! Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Sealand

Sealand, het koninklijke eiland, wordt gekenmerkt door een afwisselende natuur en wordt omgeven door een enorme kustlijn en kilometerlange zandstranden, die tot de schoonste en meest kindvriendelijke van Europa behoren. Ook bevinden zich hier bossen, vogelreservaten en indrukwekkende krijtrotsen. Deze afwisselende natuur op Sealand is daarom beslist de moeite waard om te bezoeken. De grootste meren en bosgebieden liggen in het noordelijke gedeelte van Sealand. Hier vind je ook de oude, indrukwekkende koningssloten. Vanuit de vakantiewoningen in Sealand kun je het hele eiland ontdekken.

Vakantiehuizen Sealand, genieten van een prachtige natuur

Breng ook een bezoekje aan het indrukwekkende Stevns Klint in het zuidelijke gedeelte van Sealand en het gebied rond het Kattegat en het Isefjord. Deze bestaat uit een afwisselend landschap met prachtige stranden, markante rotsen, het vlakke Lammefjord en bosgebied.

De uitgestrekte kustlijn van Sealand leent zich uitstekend voor watersportliefhebber, zoals surfen, zeilen, duiken en zwemmen. Sealand beschikt over veel golfbanen, en is daarom een oase voor golfspelers. En ook voor de sportvissers is het heerlijk vertoeven. Zij kunnen vissen in de zee, de fjorden, riviertjes en de vele meertjes.

Vakantiewoningen Sealand, voor een cultuurrijke vakantie

Sealand is rijk aan cultuur erfgoed en heeft een interessante geschiedenis. Want de rijke geschiedenis van Sealand is maar liefst duizenden jaren oud. Bekijk de historische gebouwen en bezoek de musea die je een indruk geven hoe het was om een Viking te zijn.

Natuurlijk mag een bezoek aan de hoofdstad Kopenhagen niet ontbreken wanneer je in de provincie Sealand verblijft. Deze stad dateert uit de middeleeuwen en is inmiddels uitgegroeid tot een ware metropool. De oude binnenstad, met kinderkopjes bestrate straatjes zorgen voor een gezellige sfeer. Het cultuuraanbod bestaat uit galleries, musea, muziek en theater. De langste winkelstraat van Europa, 'Strøget', slingert zich dwars door de binnenstad.

Plaatsen als Gilleleje en Holbæk hebben ook veel te bieden. Zo kun je prettig winkelen, van het ruime culturele aanbod genieten en kun je de gezellige sfeer proeven in één van de gezellige havens. Onze vakantiehuizen in Sealand lenen zich uitstekend voor een excursie naar één van deze leuke plekjes.

Alle vakantiehuizen in Sealand

Veelgestelde vragen over een vakantie op Seeland

Hoeveel‌ ‌Belvilla‌ ‌vakantiehuizen ‌zijn‌ ‌er‌ ‌beschikbaar‌ op Seeland?

Op Seeland kun je kiezen uit 600+ Belvilla vakantiehuizen.

 

Wat‌ ‌zijn‌ ‌de‌ ‌belangrijkste‌ ‌bezienswaardigheden‌ op Seeland?‌ ‌

Als‌ ‌je‌ ‌op‌ ‌vakantie‌ ‌bent‌ op Seeland moet‌ ‌je‌ ‌zeker‌ ‌een‌ ‌bezoekje‌ ‌brengen‌ ‌aan‌ Kasteel Kronborg, Frederiksborg en Kaffekilden. 

Wat‌ ‌moet‌ ‌ik‌ ‌tijdens‌ ‌mijn‌ ‌verblijf‌ op Seeland zeker‌ ‌doen?‌ ‌

Een‌ ‌paar‌ ‌activiteiten‌ op Seeland die‌ ‌je‌ ‌niet‌ ‌mag‌ ‌overslaan:‌ ‌

  • Musea bezoeken
  • Wandelen
  • Natuurgebieden bewonderen
     

 

Welke‌ ‌gerechten‌ ‌moet‌ ‌ik‌ op Seeland absoluut‌ ‌proeven?‌ ‌

Op Seeland kun‌ ‌je‌ ‌smullen‌ ‌van‌ verse visgerechten, Tarteletter en zure haring.‌ ‌

 

Wat‌ ‌is‌ ‌de‌ ‌beste‌ ‌tijd‌ ‌voor‌ ‌een‌ ‌vakantie‌ ‌naar Seeland?‌ ‌

Als‌ ‌je‌ ‌op‌ ‌vakantie‌ ‌wilt‌ ‌naar‌ Seeland,‌ ‌kun‌ ‌je‌ ‌het‌ ‌beste‌ ‌gaan‌ ‌in‌ ‌de‌ ‌periode‌ van september tot en met november.

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Join our network and grow your business with us!