+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Vakantiehuis Plzen

Vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren voor je volgende vakantie én profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen! Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

vakantiehuis Plzen

Je vakantiehuis in Plzen

Geniet van een veelzijdige vakantie in Plzen, ofwel Plzeňský . Deze regio is in het zuidwesten van Tsjechië kent een prachtige natuur die verschillende mogelijkheden tot vermaak biedt. Het hele jaar door is Plzen een ideale vakantiebestemming. Ga op wintersport in de winter en ga fietsen of wandelen tijdens de andere seizoenen. Geniet van de rijke, culturele tradities die de regio kent. Gedurende het hele jaar worden er folkloristische festivals en jaarmarkten gehouden met traditionele producten. De beboste gebergten zijn schitterend om te zien. Plzen heeft een rijkdom aan watergebieden, zoals het stuwmeer Hracholuská Přehrada aan de rivier de Mže. Bezoek de gelijknamige hoofdstad Plzen, bekend dankzij het Plzener Urquall bier. Je vakantiehuis in Plzen is het ideale vertrekpunt om de regio te leren kennen. Ga voor een groot vakantiehuis op een uitgestrekt landgoed, een schitterende villa aan de bosrand of een luxe appartement in de stad Plzen. Kies nu een vakantiehuis uit ons aanbod vakantiehuizen in Plzen en je vakantie staat vast.

Actief tijdens je vakantie in Plzen

Je eigen vakantiehuis in Plzeňský Kraj! Het ideale vertrekpunt voor een avontuurlijk dagje uit. De regio is de ideale plek voor liefhebbers van het wandelen. Er is in totaal 4000 km aan gemarkeerde toeristische routes uitgezet die alle interessante natuurlijke en historische plaatsen met elkaar verbinden. Wandel bijvoorbeeld door het dal van Střela tussen Rabštejn en Plasy. Bezoek de burcht Krašov boven de rivier de Berounka of wandel langs de prachtige burcht Skála bij Přeštice. Maar er zijn nog veel meer interessante wandelgebieden! Plzen is ook absoluut het fietsparadijs van Tsjechië. De verschillende gemarkeerde fietsroutes nemen je mee naar interessante toeristische plaatsen. De verschillende hoogteverschillen maken het aantrekkelijke en avontuurlijke tochten. Je hebt een prachtig uitzicht vanaf de bergtoppen zoals die van de Paciŕ bij Železná (1214 m.). De gevarieerde natuur leent zich ook voor het watersporten en paardrijden. Geniet van een actieve vakantie in Plzen!

Breng tijdens je vakantie een bezoek aan de stad Plzen
Je vakantiehuis is het ideale startpunt om Plzen te bezichtigen. Deze interessante stad, gelegen bij een samenloop van vier rivieren, is uitgeroepen tot beschermd stadsgezicht dankzij de goed bewaarde bezienswaardigheden. Het centrum van de stad is gelegen tussen Radbuza en Mže rivieren. Om het centrum liggen de vrolijke en kleurrijke woonwijken. Het opvallendste bouwwerk van de stad is de St.-Bartholomeuskerk. Deze 103 m. hoge toren is de hoogste van het land. Het renaissance raadhuis is eveneens een foto waard, net als de barokke St. Annakerk, de pestzuil en het barokke franciscanenklooster. Breng tijdens je vakantie in Plzen ook eens een bezoekje aan het brouwerijenmuseum – het Pivovarnické muzeum – dat is gevestigd in een middeleeuwse mouterij. Geniet van de cultuur tijdens je vakantie in Plzen.  

Je vakantiehuis in Plzen; gelegen in de prachtige natuur!

Geniet tijdens je vakantie in Plzen van de bonte en verschillende natuurgebieden! De vele bossen en watervlakten worden afgewisseld door diepe uitgesneden dalen. De regio Plzen heeft de meeste natuurparken van Tsjechië waarvan het erosiedal Střely het grootst is. Plzen wordt omringd door verschillende berggebieden zoals de Šumava en Český les en heeft een golvend binnenlandschap. Bekijk de prachtige rotsformaties Andrejšky, Loupensko en Tupadelské skály die, geheel terecht, tot natuurmonumenten zijn verklaard.

Bekijk de bezienswaardigheden tijdens je vakantie in Plzen

Geniet van je vakantie in Plzen! Trek er op uit om de interessante historische bouwwerken te ontdekken. Bezoek de gotische kerk van de Heilige Nicolaas in Čečovice. Dit unieke bouwwerk is een schitterend plaatje! Verspreid over de regio liggen er vele middeleeuwse burchten zoals de burcht Přimda. Deze mag zich de oudste stenen burcht van Tsjechië noemen. Breng een bezoek aan de renaissance overblijfselen zoals het Raadhuis in Pilsen en het Kasteel Kaceřov. Het slot Kozel, 10 km. ten zuidoosten van Plzen, kenmerkt zich door een schitterend interieur met mooie schilderijen. Leer meer over de geschiedenis van de regio vanuit je vakantiehuis in Plzen!
Alle vakantiehuizen in Plzen

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Join our network and grow your business with us!