+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Vakantiehuis Noordzeekust, Duitsland - krijg 20% korting

Vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Gebruik de code HOME20 om 20% korting te krijgen tot een maximum van 100 euro

Lees meer
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren voor je volgende vakantie én profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen! Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Noordzeekust, Duitsland

Een interessante regio om eens te bezoeken is de Duitse Noordzeekust. Vanuit onze vakantiehuizen aan de Noordzeekust geniet je hier van een prachtig uitzicht over zee. Onder de regio Noordzeekust vallen alle kuststreken langs de Noordzee, waaronder ook Nederlandse regio’s als: Oost-Friesland, Noord-Friesland, en de Oost- en Noord-Friese Eilanden.

Verken de regio Noordzeekust vanuit een van onze vakantiehuizen

Breng vanuit je vakantiehuis aan de Noordzeekust een bezoekje aan Oost-Friesland, een schiereiland grenzend aan Nederland, gelegen tussen Dollart en Jadebusen. Geniet van het bijna Nederlands uitziende landschap met weilanden, koeien, windmolens, dijken en vuurtorens. Wandel over heuvels, langs hoogveen- en heidevlakten, terpen, bossen en rivieren en rust daarna heerlijk uit in jouw eigen vakantiehuis aan zee. Wanneer je liever het Duitse binnenland wil ontdekken, kun je een bezoek brengen aan steden als Emden met de Nannen-Kunsthalle, Oldenburg met onder andere het Schloss en de Lamberti Kirche, of Bremen een oude havenstad met historisch centrum.

Bezoek vanuit je vakantiehuis het Waddengebied

Vakantiehuizen aan de Noordzeekust lenen zich uitstekend voor een avontuurlijke vakantie, er valt immers genoeg te ontdekken. Voor de Oost-Friese Noordzeekust liggen de Waddeneilanden. Deze eilanden zijn onderdeel van Nationalpark Niedersächsisches Wattenmeer, een beschermd natuurgebied. Met ruim 2.400 kilometer strekt dit natuurgebied zich helemaal uit tot de zuidelijke Noordzeekust van Cuxhaven. Hier vind je wadden, duinen, hoogveengebieden, bos, heide en zoutlandschappen. De zeven Waddeneilanden zijn door hun mooie zandstranden, duingebieden en natuur erg in trek bij toeristen. Vanuit veel plaatsjes langs de kust kun je boottochten maken naar één van de Waddeneilanden of kies voor wat meer actie met een van vele wadloop excursies.

Ga op ontdekkingstocht langs de stranden van de Noordzeekust

Vanuit onze vakantiewoningen aan de Noordzeekust bij Cuxhaven, in het westelijke gedeelte van de Noordzee, is van alles te beleven. De kuurstad Cuxhaven is de grootste badplaats aan de Noordzeekust in Duitsland. Vanuit hier kun je onder andere deelnemen aan een wadloop tocht, geniet in alle rust van de mooie natuur tijdens een tocht per wadwagen (paard en wagen) of ga op minicruise om zeehonden te spotten. Je vind tijdens je vakantie aan de Noordzeekust ook verschillende wellnesscentra en kuuroorden. Kuuroord Büsum is bijvoorbeeld een populaire, traditionele kuurbadplaats. Zoek de ontspanning op vanuit je vakantiehuis aan de Nordzeekust en kom heerlijk tot rust tijdens een dagje vol massages, sauna’s en gezichtsbehandelingen.

Geniet van de natuur vanuit onze vakantiehuizen aan de Noordzeekust

Voor de kust bij St. Peter-Ording ligt Nationalpark Schleswig-Holsteinisches Wattenmeer, een uitzonderlijk natuurgebied. St. Peter-Ording zelf wordt ook wel de grootste zandbak van de wereld genoemd, met een zandstrand van maarliefst 12 kilometer. Tijdens je vakantie aan de Noordzeekust kun je in deze stad terecht bij het informatiecentrum, waar je meer leert over de boeiende levenswereld van de Wadden. Maak ook eens een tripje naar het grootste en meest noordelijk gelegen eiland is Sylt. Hier ligt een mooi natuurgebied met witte zandstranden, steile kusten en huisjes met rieten daken. Of bezoek Helgoland  dat bekend staat bekend om haar rode rotsen. Heb je na al deze uitstapjes tijd over? Dan mag een uitstapjes naar historische stadjes Lübeck of Schleswig tijdens je vakantie aan de Noordzeekust zeker niet ontbreken.

Alle vakantiehuizen in Noordzeekust, Duitsland

Veelgestelde vragen over een vakantie aan de Duitse Noordzeekust

Wat‌ ‌zijn‌ ‌de‌ ‌belangrijkste‌ ‌bezienswaardigheden‌ ‌aan de Duitse Noordzeekust?‌ ‌

Als‌ ‌je‌ ‌op‌ ‌vakantie‌ ‌bent‌ aan de Duitse Noordzeekust moet‌ ‌je‌ ‌zeker‌ ‌een‌ ‌bezoekje‌ ‌brengen‌ ‌aan‌ Oost-Friesland, Emden en de Nannen-Kunsthalle, Oldenburg met het Schloss en de Lambertikirche, Bremen en het Niedersächsisches Wattenmeer National Park .‌ ‌

Wat‌ ‌moet‌ ‌ik‌ ‌tijdens‌ ‌mijn‌ ‌verblijf‌ ‌aan de Duitse Noordzeekust zeker‌ ‌doen?‌ ‌

Een‌ ‌paar‌ ‌activiteiten‌ ‌aan de Duitse Noordzeekust ‌die‌ ‌je‌ ‌niet‌ ‌mag‌ ‌overslaan:‌ Een dagje strand, eiland-hoppen, nationale parken verkennen en een cruise maken.

Welke‌ ‌gerechten‌ ‌moet‌ ‌ik‌ aan de Duitse Noordzeekust ‌absoluut‌ ‌proeven?‌ ‌

Aan de Duitse Noordzeekust kun‌ ‌je‌ ‌smullen‌ ‌van‌ Grünkohl mit Kasseler, Birnen, Bohnen und Speck, Rote Grütze en Schnüsch.‌ ‌

Wat‌ ‌is‌ ‌de‌ ‌beste‌ ‌tijd‌ ‌voor‌ ‌een‌ ‌vakantie‌ ‌naar‌ de Duitse Noordzeekust?‌ ‌

Als‌ ‌je‌ ‌op‌ ‌vakantie‌ ‌wilt‌ ‌naar‌ de Duitse Noordzeekust,‌ ‌kun‌ ‌je‌ ‌het‌ ‌beste‌ ‌gaan‌ ‌in‌ ‌de‌ ‌periode‌ ‌van‌ mei tot en met september.‌

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Join our network and grow your business with us!