+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Een vakantiehuis in Duitsland met zwembad voor dikke waterpret

vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Geniet samen van een vakantiehuis met zwembad in Duitsland

Ga op een spetterende vakantie naar Duitsland, in je vakantiehuis met zwembad. Belvilla heeft in Duitsland meer dan 200 vakantiehuizen, met zwembad voor dikke waterpret. Deze huizen zijn over het hele land verspreid, dus voor tijdens een autorondreis, is er altijd een vakantiehuis in de buurt. Belvilla heeft vakantiehuizen met zwembad op vakantieparken, aan zee, aan een meer of in een skigebied in de bergen. Kortom, er is altijd een vakantiehuisje met zwembad te vinden wat aansluit bij jouw wensen. Laat je inspireren door de onderstaande vakantiehuizen in Duitsland met zwembad.

Vakantiehuisje Duitsland met zwembad

Duitsland is dé ideale vakantiebestemming: het land van onze oosterburen is dicht bij huis dus in een paar uur rijden ben je er helemaal even uit. Duitsland is mooi, groot en gevarieerd en daarom een prima bestemming voor winter- én zomervakanties. Ook als je gewoon een midweek weg wilt samen met uw partner of met het gezin, is Duitsland een prima keuze. Belvilla heeft ruim 200 vakantiehuisjes in Duitsland met zwembad, voor als je wat meer luxe wilt tijdens de warme dagen. Geniet samen met je reisgezelschap van het zwembad tijdens een potje water volleybal.

Alle vakantiehuizen met zwembad

Vakantiehuis Moezel met zwembad

De Moezel is een topbestemming voor een vakantie in Duitsland, niet ver van Nederland en België. De Moezel is zonder twijfel een van de mooiste streken van dat toch al zo prachtige buurland Duitsland. Waarom altijd maar ver reizen? Bekijk eens een fantastische bestemming die om de hoek van Nederland en België ligt. De regio dankt haar naam aan de rivier de Moezel die door Duitsland loopt tussen de steden Koblenz en Trier. Belvilla heeft 15 vakantiehuizen met zwembad aan de Moezel voor een geweldige vakantie.

Vakantiehuis met zwembad in Moezel

Vakantiehuis Eifel met zwembad

Als je op vakantie gaat in de Eifel in Duitsland, ben je dicht bij huis en bevind je je toch in een totaal andere wereld. De Eifel is een groot natuurgebied op de grens tussen Duitsland en België. De een rekent deze streek tot de Ardennen, de ander noemt het een aparte regio grenzend aan de Ardennen. De Eifel omvat het gebied dat zich tussen de Duitse steden Aachen, Keulen, Koblenz en Trier uitstrekt langs de Belgisch-Duitse grens. Je bereikt je vakantiewoning in de Eifel het best met de auto. Belvilla heeft ruim 30 vakantiehuizen met zwembad in deze regio.

Vakantiehuizen met zwembad Eifel

Vakantiehuis Beieren met zwembad

Een vakantie in Beieren is gegarandeerd een gevarieerde vakantie! De regio Beieren is namelijk de grootste deelstaat van Zuid-Duitsland en grenst aan Tsjechië, Oostenrijk, Zwitserland en het Bodenmeer. Beieren is erg veelzijdig en uiterst gastvrij. Geniet vanuit je vakantiehuis in Beieren van het schitterende landschap, waar ontelbare meren, bergen en bossen elkaar afwisselen. Ook aan bezienswaardigheden ontbreekt het niet tijdens je vakantie. Het is een erg vrolijke deelstaat van Duitsland waar fleurige bloembakken aan de huizen pronken en vrolijke volksmuziek wordt gespeeld. Het dragen van klederdracht wordt hier nog als heel normaal beschouwd. Belvilla heeft ruim 25 vakantiehuizen met zwembad in deze regio.

Vakantiehuizen Beieren met zwembad

Veelgestelde vragen vakantiehuizen in Duitsland

Hoeveel vakantiehuizen heeft Belvilla in Duitsland?

Belvilla heeft op het moment 2500 vakantiehuizen in Duitsland.

Wat zijn de belangrijkste bezienswaardigheden in Duitsland?
  • Het Zwarte Woud
  • De Bodensee
  • Krijtrotsen Jasmund Nationale park 
  • Berlijn
  • Heidelberg
Wat zijn de leukste activiteiten in Duitsland?
  • Skiën in Winterberg
  • Bezoek een van de vele kerstmarkten
  • Beklim de rots bij Loreley in de Rijnoever
  • Bezoek het sprookjesachtige Kasteel Neuschwanstein
  • Fietsen en wandelen in de Moezelvallei

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Join our network and grow your business with us!