+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Bewuste vakantiehuizen

Vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Vakantie in een Bewuste Belvilla

Voor een unieke vakantiebeleving is een pure vakantieomgeving belangrijk, liefst met de typische geuren, kleuren, smaken en eigen gebruiken. Want zeg nou zelf: je gaat toch op vakantie om te ontdekken en nieuwe ervaringen op te doen?

Vakantiehuis en duurzaamheid

Bewust omgaan met de natuur, de omgeving en de lokale bevolking is voor het behoud van deze authentieke ervaring enorm belangrijk. Bij veel vakantiehuizen heeft duurzaamheid al een belangrijke positie ingenomen.

Zo wordt bijvoorbeeld bewust omgegaan met het verbruik van energie en water, kun je groente oogsten uit de biologische moestuin of ecotoeristische activiteiten ondernemen. En het mooie is: dat draagt niet alleen bij aan de toekomst, maar ook aan je eigen beleving ter plaatse! Bij een groot aantal van deze accommodaties mag de trouwe viervoeter gewoon mee! Zoek dus nu je vakantiehuis met hond uit en kom samen dichter bij de natuur!

Bekijk alle huizen

Bewuste Belvilla's vinden

Belvilla heeft voor jou een selectie gemaakt van Bewuste Belvilla's. Je kunt deze vinden door bij het zoeken onder 'Thema's' de optie 'Bewust' te selecteren. 

Bekijk alle huizen

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Join our network and grow your business with us!