Veelgestelde vragen
Hoeveel vakantiehuizen heeft Belvilla in Nieuwpoort?

Belvilla heeft in totaal bijna 200 vakantiehuizen in en rond Nieuwpoort. Van een comfortabele studio aan het strand tot een charmante villa met binnenzwembad op wandelafstand van het strand.

Hoeveel betaal ik per nacht in een vakantiehuisje in Nieuwpoort?

De goedkoopste vakantiehuisjes in Nieuwpoort kosten minder dan 40 euro per nacht, afhankelijk van het seizoen. Als je wat meer luxe wilt en samen met een grote groep gaat reizen dan kan de prijs in een luxe vakantiehuis in Nieuwpoort oplopen tot duizenden euro's. Denk dan aan grote villa's met zwembad, sauna, etc.

Welke activiteiten zijn er in de zomer in Nieuwpoort?

In Nieuwpoort valt het hele jaar door wel iets te beleven maar de Belgische kust komt natuurlijk vooral tijdens de zomer tot leven. Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende marktjes, optredens en meer. 

Welke activiteiten zijn er in de winter in Nieuwpoort?

Ook tijdens de winter of bij slecht weer is er in Nieuwpoort wel wat te doen. In Nieuwpoort kan je bijvoorbeeld bij het Westfront bezoekerscentrum meer te weten komen over de oorlogsjaren van Nieuwpoort. Tijdens de kerstvakantie wordt het Marktplein van Nieuwpoort omgetoverd tot een waar kerstdorp met een ijspiste, winterse chalets, een muziekkiosk en meer. Perfect om met de hele familie te bezoeken.

Wat zijn typische gerechten in de Nieuwpoort?

Natuurlijk kun je overal in Nieuwpoort heerlijke visgerechten eten. In Nieuwpoort kun je bijvoorbeeld kiezen kiezen voor mosselen met friet, garnaalkroketten, tomaat garnaal, tongrolletjes met botersaus en handgepelde Noordzee-garnalen. Als dessert stellen we een pannenkoek, zachte vanillewafels met aardbeislaatje voor of geniet natuurlijk van een lekker ijsje op de zeedijk.

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020