+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Kies voor een autovakantie

Vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Geniet van een autovakantie

Of je nou voor een vakantie in Zuid-Europa of dicht bij huis kiest, een autovakantie is altijd een goede keuze. Tijdens de autorit kun je gezellig met elkaar spelletjes spelen, onderweg stoppen op prachtige plekjes of even heerlijk picknicken. Maar ook op de bestemming kan een auto goed van pas komen. Je kunt namelijk eenvoudig uitstapjes plannen zonder dat je het openbaar vervoer of een taxi hoeft te nemen. Vind hier jouw ideale autovakantie.

Geniet van de voordelen van een autovakantie

Twijfel je of je dit jaar met de auto of het vliegtuig op vakantie gaat? Ontdek dan eens de voordelen van een autovakantie. Onderweg kom je vaak super mooie plekjes tegen en de voorpret kan alvast beginnen!

Heb je vliegangst of geen zin om lang te wachten op de vliegvelden? Dan is een autovakantie ideaal voor jou. Een groot voordeel is dat je niet in één keer de gehele route hoeft te rijden, aangezien er onderweg genoeg plekjes te vinden zijn waar je even kunt overnachten. Daarbij kun je altijd van de gewenste route afwijken, zodat je nog meer mooie plekjes kunt ontdekken. Zeker als je naar Zuid-Europa op vakantie gaat zijn er vele mooie routes te vinden met adembenemende uitzichten! En wat is er nou leuker dan een prachtig plekje op te zoeken waar je samen even kunt relaxen?

Ook als je samen met kinderen op vakantie gaat is een autovakantie een echte aanrader! Zij kunnen namelijk zoveel spelletjes meenemen als ze maar willen. Daarbij kun je altijd op een gewenst moment een pauze nemen, zodat de kinderen ook even hun beentjes kunnen strekken. Maar ook voor jou heeft een autovakantie veel voordelen. Je kunt namelijk zoveel bagage meenemen als je maar wilt! Zo kunnen die twee mooie shirtjes of die fijne slippers toch nog mee op vakantie! Daarbij hoef je niet te zorgen dat je altijd op tijd weg gaat, aangezien je zelf kunt bepalen wanneer je weg wilt.

Natuurlijk heeft een auto ook op de bestemming een aantal voordelen. Als je de omgeving wilt verkennen, dan hoef je je geen zorgen te maken over de tijden of kosten van het openbaarvervoer of de taxi. Ondanks dat je er met de auto over het algemeen wat langer over doet, ervaar je zowel onderweg als op de bestemming enorm veel vrijheid!

Bekijk alle huizen

Kies voor een autovakantie naar Zuid-Europa

Heb je een prachtig vakantiehuis geboekt in bijvoorbeeld Italië of Frankrijk, maar weet je nog niet hoe je op de plaats van bestemming komt? Overweeg dan eens om met de auto op vakantie te gaan. Het is toch fantastisch om onderweg al mooie delen van de omgeving te zien?

Zie je het al voor je: ’s ochtends stap je in de auto, na een aantal uren ga je even heerlijk picknicken en ’s avonds overnacht je in bijvoorbeeld een lieflijk hotelletje. Deze planning klinkt toch ideaal? Tijdens jouw autovakantie kun je zelf de planning maken en bepalen wanneer je even een rust pauze wilt inlassen. Daarbij kun je vaak onderweg al genieten van de heerlijke Zuid-Europese temperaturen en de prachtige omgeving. Zeker als je naar Zuid-Europa gaat, zijn er vaak prachtige routes te vinden, die je naar de mooiste plekjes van de omgeving leiden. En zeg nou zelf: dan is het toch helemaal niet erg om te moeten omrijden en wat langer onderweg te zijn?

Niet alleen onderweg kun je genieten van de Zuid-Europese omgeving. Het is namelijk ook erg handig om je eigen auto in de buurt te hebben als je een uitstapje wilt plannen. Kies je bijvoorbeeld voor een vakantiehuis aan de Costa Brava, dan zijn er genoeg steden en bezienswaardigheden die je gezien moet hebben. Rijd bijvoorbeeld vanaf je vakantiehuis in Blanes naar het altijd gezellig Barcelona of kies ervoor om met de auto een dagje langs de kust te rijden en te stoppen bij de mooiste baaitjes. Met een auto in Zuid-Europa kun je alle kanten op!

Bekijk alle huizen

Beleef een autovakantie dichtbij

Heb je gekozen voor een vakantiehuis in bijvoorbeeld België, Nederland of Duitsland? Dan ga je natuurlijk bijna altijd met de auto op vakantie. En hoe ideaal is het dat je vanuit jouw vakantiehuis alle kanten op kunt!

Ga je er een weekendje tussenuit in de Ardennen? Ga dan samen met de kinderen, vrienden of familieleden lekker op pad. De Ardennen zijn prachtig en beschikken over veel mooie bezienswaardigheden, leuke dorpjes en fantastische activiteiten. Als je met de auto op vakantie gaat, dan kun je zelf plannen hoe laat en waar je graag die dag naartoe gaat. Maar ook als je in Nederland verblijft kan een auto altijd van pas komen. Wil je vanuit je vakantiehuis aan de Noord-Hollandse kust een dagje shoppen in bijvoorbeeld Amsterdam of Alkmaar? Dan kun je er eenvoudig met de auto naartoe rijden. Waar je ook op vakantie gaat, een autovakantie is altijd een goede keuze!

Meer informatie:
Last minute autovakantie
Autovakantie Frankrijk
Autovakantie Oostenrijk
Autovakantie Spanje
Autovakantie Italië
Autovakantie Duitsland;
Autovakantie Noorwegen

 

Bekijk alle huizen

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Join our network and grow your business with us!