Log in / Meld je aan

'Over Belvilla'

'Over Belvilla' '

De Expert

De oorsprong van onze organisatie gaat terug tot 1980. Met ruim 40 jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot  één van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. Jaarlijks verblijven meer dan 660.000 gasten uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië in één van onze vakantiehuizen. Belvilla is vanaf 2007 tot 2019 onderdeel geweest van de @Leisure Group. Sinds 2019 is Belvilla onderdeel van OYO Vacation Homes. Onze vakantiehuizen worden persoonlijk beoordeeld volgens strikte criteria, door specialisten in huis en inkopers ter plaatse die de regio goed kennen, alvorens ze aan ons aanbod toegevoegd worden. We bewaken continue de kwaliteit samen met huiseigenaren. Daarnaast speelt feedback van onze gasten natuurlijk ook een belangrijke rol. In onze bedrijfsvoering streven we ernaar om de allernieuwste technieken op een breed vlak toe te passen.

Een passend aanbod

Met een Belvilla ben je verzekerd van een geslaagde vakantie. Er is altijd een Belvilla die jou een onvergetelijke vakantie bezorgt: we hebben een verrassend en breed aanbod van unieke vakantiehuizen voor de zomervakantie, een weekendje weg of een weekje wintersport. Het aanbod bestaat uit ruim 40.000 vakantiehuizen in 20 Europese landen. Unieke vakantiehuizen met regiotypische kenmerken op mooie locaties, of dit nu aan de kust, hoog in de bergen of centraal in het stadscentrum is. Bijvoorbeeld authentieke landhuizen met zwembad in Frankrijk, bijzondere agriturismo’s in Toscane, stoere chalets in de Alpen of grote huizen in de Ardennen. Voor een gezin, met z'n twee of voor een grote groep. Je vindt ze op de mooiste plekjes, zodat er genoeg te doen en te ontdekken is voor iedereen! We blijven continue op zoek naar nieuwe huizen en nieuwe bestemmingen die passen bij de wensen van onze klanten.

Een Belvilla geeft je de vrijheid om te ontbijten in pyjama of nachtenlange gesprekken te voeren zonder op de sluitingstijd van de bar te hoeven letten. Met lokale ingrediënten maak je de heerlijkste gerechten en in het privézwembad neem je een ontspannen duik wanneer je dat wil. Kortom, alle privacy in je tijdelijke thuis! En dit vlak bij de lokale bevolking, zodat je de sfeer van de regio of dorp kunt opsnuiven. De huiseigenaar of beheerder is discreet ter plaatse  je aanspreekpunt en geeft graag speciale tips over de omgeving. 

Betrokken service

Een vakantiehuis zoeken en boeken gaat eenvoudig en veilig via belvilla.nl. Een ervaren team werkt continu aan het optimaliseren van het gebruiksgemak van onze website. Daarnaast kent onze klantenservice ruime openingstijden, ook in het weekend. Hier kun je telefonisch en per e-mail terecht voor vragen, advies en/of het maken van een boeking. Onze betrokken medewerkers staan je graag persoonlijk te woord. Is er een noodgeval tijdens de vakantie? Dan zijn we 24 uur per dag bereikbaar via onze speciale SOS-lijn. We doen er alles aan om onze service te optimaliseren; een hoge klanttevredenheid heeft onze prioriteit! 

Complete informatie

Op onze website vind je gemakkelijk een vakantiehuis naar jouw wensen, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Transparantie vinden we een voorwaarde in onze informatieverstrekking. Daarom zetten we alle bijkomende kosten voor je op een rijtje, zodat je precies ziet wat je vakantie kost. Van elk huis geven we een realistische beschrijving, een uitgebreide fotoreportage en je vindt er ervaringen van eerdere gasten.

Rode draad in ons productaanbod en dienstverlening zijn onze vijf zekerheden. Dankzij de zekerheden boek je bij Belvilla een vakantiehuis met 100% Belvilla garantie!

'