Aanmelden bij Belvilla als huiseigenaar

Kijk hoeveel u kunt verdienen door uw vakantiehuis te verhuren
Type woning
Slaapkamers
4
Per jaar
40.000+ woningen verhuren bij Belvilla
Vertel ons over u zelf
De locatie van uw huis
Naam
Telefoonnummer
Email
Toggle Password
Vorig jaar kwamen er meer dan 4.000 huizen nieuw bij Belvilla
Maak een Belvilla-account aan om uw huurschatting te bekijken
Email
Toggle Password
Vorig jaar kwamen er meer dan 4.000 huizen nieuw bij Belvilla
Bijna klaar!

We zijn nu klaar met een ruwe schatting van de huur op basis van de locatie van uw vakantiehuis en het aantal slaapkamers.

1
Type accommodatie
Aanpassen
2
Vanaf wanneer wilt u starten via ons te verhuren?
Aanpassen
Binnen een maand Aanbevolen
Tussen 1 en 3 maanden
Na 3 maanden
3
Voor hoeveel weken zal uw woning beschikbaar zijn?
Aanpassen
Het hele jaar Aanbevolen
Slechts een paar weken
Alleen in het laagseizoen
4
Staat uw huis al op een andere website?
Aanpassen
Deel de link met ons
Overweegt u uw vakantiehuis via Belvilla te verhuren? Dan zijn er een aantal dingen die u in uw achterhoofd moet houden. Denk hierbij aan prijzen en wettelijke vereisten (vertrouwen en veiligheid) en het regelen van alles rondom het verblijf van de gasten. Op deze pagina vindt u veel informatie over deze onderwerpen. Lees deze zorgvuldig door zodat u goed geïnformeerd bent.

Voordelen van werken met Belvilla

Belvilla biedt haar huiseigenaren onder meer de volgende services aan:

  • Uw huis wordt geadverteerd via de website van Belvilla en 2.000+ andere vakantiehuis aanbieders
  • Promotie op Google en andere zoekmachines
  • Commercieel en technisch advies van onze lokale verhuurexperts
  • 24/7 online support, via e-mail en telefoon
  • Een persoonlijke online account met één overzichtelijke kalender voor al uw boekingen, uw verhuuradministratie, gegevens over uw woning, gastbeoordelingen en nog vele andere handige zaken
  • En nog vele andere handige zaken. Onze verhuurexperts vertellen u hier graag meer over!

Prijzen

We bepalen samen vooraf de basisprijs voor uw vakantiehuis. Die wordt gebaseerd op diverse factoren. Als uw vakantiewoning speciale voorzieningen biedt, zoals een zwembad, bubbelbad of een grote tuin, kunt u meer vragen. Belvilla heeft inzage in  de prijzen van 50K huizen en kan aan de hand daarvan de juiste prijs vaststellen. Dit doen we op basis van vergelijkbare huizen in de zo nabij mogelijke omgeving. 

Daarnaast werkt Belvilla met dynamische prijsstelling. Dit houdt in dat we de prijs variabel laten stijgen en dalen - tot op zekere vooraf overeengekomen hoogte - afhankelijk van de vraag in de markt. Een groot evenement kan de prijs bijvoorbeeld fors opdrijven en het is dan fijn als u daarin mee kunt gaan en zo de optimale verhuurprijs krijgt.

Gegevens en advertentie van uw huis

Als u uw huis wilt plaatsen bij Belvilla, hebben wij wat informatie nodig. Dit hebben we nodig:

  • Informatie over de indeling van het huis. Hoeveel slaapkamers, badkamers en toiletten zijn er in totaal.
  • Het adres van uw huis
  • Een overzicht van de faciliteiten en voorzieningen in uw huis.
  • Een of meer foto's van uw huis, zodat we een beeld erbij krijgen.

Uw huis beheren

Als u een boeking heeft ontvangen, is het belangrijk deze in de agenda met boekingen te zetten, zodat bezoekers van de website direct kunnen zien dat het huis op deze data niet beschikbaar is.

Belvilla kan alles voor u regelen. Van adverteren tot de schoonmaak van uw woning en van het ontvangen van gasten tot de complete verhuuradministratie. U heeft wel overal inzage in via uw persoonlijke online account ‘Mijn Belvilla’.

Wilt u wel zelf gasten ontvangen, dan kan dat natuurlijk ook. Zorg dan wel altijd voor een goed opgeruimd huis met fris opgemaakte bedden. Haal te persoonlijke spullen, zoals foto’s en kleding weg. Een goede eerste indruk is erg belangrijk. Zorg er ook voor dat er voldoende koffie en thee in de keuken staat en dat er genoeg toiletartikelen aanwezig zijn. U kunt uw gasten ook verwelkomen met een fles wijn of een doos chocolaatjes om hen helemaal warm te ontvangen. 

Bent u zelf niet in de gelegenheid om uw gasten te ontvangen of de woning na elk verblijf schoon te maken? Dan kunt u kiezen om een beheerder dit alles te laten regelen. U kunt die zelf zoeken of Belvilla vragen dit over te nemen. Wij bieden professionele beheer services, Property Management Services genaamd.

In- en uitchecken

Zorg ervoor dat uw gasten weten hoe ze kunnen inchecken, vooral als u uw gasten niet persoonlijk kunt ontvangen. Zij kunnen dan in het verblijfsticket zien hoe ze na aankomst binnen kunnen komen. Het is wel handig om in dergelijke gevallen bereikbaar te zijn, mochten ze een probleem hebben of zorg ervoor dat de beheerder hen binnen kan laten. Uitchecken is meestal gemakkelijker dan inchecken. Als u er niet zelf bij kunt zijn, zorg dan dat uw gasten weten hoe laat ze moeten uitchecken en waar ze de sleutel moeten achterlaten.

Belvilla biedt ook een digitaal slot als optie. Met behulp van een code kunt u uw gasten dan toegang geven tot de woning. Een andere optie is om Property Management Services af te nemen. Wij kunnen dan uw gasten op professionele wijze verwelkomen.

Wij zijn er om u te helpen

Vragen? Wij helpen u graag

icon message
0800 - 29587
Gesloten - maandag vanaf 9am CET uur bereikbaar
icon email
verhuur@belvilla.nl
Reactie binnen 24 uur