Luxe Vakantiehuizen

Ontdek meer vakantiehuizen uit onze Elite Collection

Bekijk ons aanbod

146 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Luxe vakantiehuizen

De Belvilla Elite Collection zijn luxe vakantiehuizen, exclusieve finca’s en villa's met privézwembad voor wie nét dat beetje extra wil. Het gevoel van rust, ultieme ontspanning, je even nergens om te hoeven bekommeren... dat staat centraal tijdens een verblijf in een villa van de Belvilla Elite Collection. Deze 5 sterren accommodaties, vaak met zwembad, sauna, airco, zonnebank of andere faciliteiten garanderen een optimaal vakantiegevoel. Geniet in Spanje, Frankrijk en Italië of ´s winters in de Alpen.

Na een heerlijke vakantiedag is het ontspannen bijkomen in je eigen luxe vakantiehuis. De vakantievilla’s uit de Belvilla Elite Collection zijn, net als de andere vakantiehuizen van Belvilla, gelegen op de mooiste én aantrekkelijkste plekjes van Europa. Ga voor een luxe villa aan zee en sta op met het ontspannen geluid van golven, de zilte zeelucht en het aanblik van een prachtige horizon. Met een vakantievilla in de bergen kun je genieten van prachtige panorama’s, de ijle lucht en een schitterende natuur. Binnen de Belvilla Elite Collection bevinden zich ook zeer luxe chalets voor een ontspannen wintersport. Na een intensieve dag op de piste zijn de open haard, de sauna en de jacuzzi een aangename verwelkoming. Op zoek naar een luxe accommodatie voor een vakantie met vrienden, de familie of collega’s? Binnen de Belvilla Elite Collection bevinden zich ook vele groepshuizen met talrijke faciliteiten. Geniet in een kasteel, een schitterend landhuis of een exclusieve villa met heel de groep!

Kwaliteit, service en luxe staan hoog in het vaandel. Puur ontspannen en optimaal genieten doe je tijdens je vakantie in een vakantiehuis uit de Belvilla Elite Collection.

Zoek je vakantievilla in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Griekenland, Tsjechië en Kroatië!

Meer inspiratie voor vakantiehuizen uit de Elite collectie? Lees onze blog.

Bekijk ons aanbod